• 瀏覽: 19,834
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
OT做外快當然累的啦。。。下次直接開視頻聊天。。或者直接到她公司探距。

Oman~
熱賣及精選
引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 02:52 PM 發表

3個同事 但張相都唔知係咪個晚影
我硬係覺得佢係一邊同人做愛一邊聽緊我電話
如果佢同 同事扑野,一定唔會只有一次, 扑得多 同你做時應該會有D唔同(可能冇咁喜歡同你含之類 或叫你同D平時唔會做既花式)⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-6-8 04:42 PM 發表

如果佢同 同事扑野,一定唔會只有一次, 扑得多 同你做時應該會有D唔同(可能冇咁喜歡同你含之類 或叫你同D平時唔會做既花式)⋯
咁又冇呢個問題

中了

帽事既

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 12:02 PM 發表

係咪我諗多左?呢排女友話公司好忙成日都OT 少見左好多
昨日夜晚10點打畀佢,佢又話喺公司,但喺電話聽到啲喘氣聲,
同埋我女朋友把聲都好唔妥,講多兩句之後佢嗌左聲話肚痛去廁所就收左線,
收線後佢影左張喺office同幾個同事既合照畀我..
其實係咪我諗多左.... 我懷疑佢可能出軌
佢遲啲升職架啦

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 12:02 PM 發表

係咪我諗多左?呢排女友話公司好忙成日都OT 少見左好多
昨日夜晚10點打畀佢,佢又話喺公司,但喺電話聽到啲喘氣聲,
同埋我女朋友把聲都好唔妥,講多兩句之後佢嗌左聲話肚痛去廁所就收左線,
收線後佢影左張喺office同幾個同事既合照畀我..
其實係咪我諗多左.... 我懷疑佢可能出軌
喘氣係有病,或做運動。
你冇做過愛?
如果,做到好激烈應該係拍拍聲加喘氣。
其實,ot都懷疑,你要諗清楚。
你冇可能24小時同佢一齊。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-6-9 01:21 AM 發表

喘氣係有病,或做運動。
你冇做過愛?
如果,做到好激烈應該係拍拍聲加喘氣。
其實,ot都懷疑,你要諗清楚。
你冇可能24小時同佢一齊。
agree, 搞嘢會有拍拍聲加喘氣

27.
啪啪唔駛問過你吓帽事吖嘛

佢真係ot 緊

進出口貿易公司好忙嫁

帽事嘅

佢張office相幾時影先check check米知

加班做嘢

看滿地落花  曾經璀燦
一樹紅花  曾在風中招手
曾是飛紅  織許多許多的夢
曾是春天  來得太遲
花開轉瞬又花落
綠帽警告

條女冇講大話, 人地真係OT緊麻...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]