• 瀏覽: 14,226
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
間中扮譚仔姐姐講笑我OK,
同佢去迪迪尼標童上身跑黎跑去, 跑到無影咪打比佢問系咩位置,
佢居然答 "埋離莊遠, 十分鐘吾見人我嬲嫁"
咩L度埋離莊遠, 我望住個地圖問埋樂園職員終於解開謎團, 超...迷離莊園!!!
過到去隔住口罩見到條女黑哂面, 仲要嬲我?!
平日講野已經鬼食泥, 估佢講咩要比反應難攪, 有咩計解救?

熱賣及精選
進修下囉。

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:12 AM 發表

間中講笑扮譚仔姐姐講笑我OK,
同佢去迪迪尼標童上身跑黎跑去, 跑到無影咪打比佢問系咩位置,
咩L度埋離莊遠, 我望住個地圖問埋樂園職員終於解開謎團, 超...迷離莊園!!!
平日講野已經鬼食泥, 估估下比反應佢, 有咩計解救?
索性叫佢去嘆仔賣勿演兒蛋兒父之忍實小勒米線囉

咬木塞讀報紙? 

引用:
原帖由 unnot 於 2021-6-8 11:16 AM 發表

進修下囉。
進修咩野?

嗰啲唔係懶音,係鄉音喔

引用:
原帖由 babyvvai 於 2021-6-8 11:16 AM 發表

索性叫佢去嘆仔賣勿演兒蛋兒父之忍實小勒米線囉
攪到我吾想食嘆仔

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:43 AM 發表

進修咩野?
廣東話。

人蠢無藥醫

鴨脷洲口音喎

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:12 AM 發表

同佢解釋,呢d扮口音一次兩次就叫得意,去到五六次已上就已經系無聊。

可能唔係扮喎

係腥港讀國際學校出身係咁…
同啲尼撲耳,巴雞屍癲,湖南湖北一齊冇計,唔使用手語溝通已經 功德無量

引用:

遲下你發現佢扮女人,記得上來包膠!

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2021-6-8 11:44 AM 發表

嗰啲唔係懶音,係鄉音喔
佢以前吾系咁...還我正常女友人!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]