• 瀏覽: 15,049
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
北菇

熱賣及精選
引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:12 AM 發表

間中扮譚仔姐姐講笑我OK,
同佢去迪迪尼標童上身跑黎跑去, 跑到無影咪打比佢問系咩位置,
佢居然答 "埋離莊遠, 十分鐘吾見人我嬲嫁"
咩L度埋離莊遠, 我望住個地圖問埋樂園職員終於解開謎團, 超...迷離莊園!!!
過到去隔住口罩見到條女黑哂面, 仲要嬲我?!
平日講野已經鬼食泥, 估佢講咩要比反應難攪, 有咩計解救?
介紹我色

想人打救你,不如你先打嶋你女友。

可能未必係口音呢 可能係好重嘅懶音 再加上你女朋友比較嗲 更加有時咬字唔正 有乜大不了呀 就算我當真係有口音鄉音 根本而家國內同香港用為一體 大家都係龍的傳人有咩問題 況且我而家中國比香港行得更快更遠 而且被超越添 你有乜資格 說三道四 嫌棄人哋 好似我前度嘅媽媽成日話佢個仔係長子嫡孫 佢個孫敬家係長子嫡孫 喺鄉下有屋瞓要點燈 今日點呀 呢個世界就係咁 做人如果分a b分大小超上天好公平 你說食嗰個最坦湖嗰個偏偏係最攞你命嗰個 做人寬容待人克己 積下口德啦

正,索,我鍾意口音唔多正

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 01:12 PM 發表

邊度有得比佢讀? 真心
hku space

附件

Screenshot_20210610_090809_com.android.chrome.jpg(61.35 KB)

2021-6-10 09:08 AM

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:12 AM 發表

同佢去迪迪尼標童上身跑黎跑去, 跑到無影咪打比佢問系咩位置,
咩L度埋離莊遠, 我望住個地圖問埋樂園職員終於解開謎團, 超...迷離莊園!!!
咩樣同身材?最好有圖

含得撚多後遺症!

比你搞比插個震你有冇咁多不滿先

下次佢話要去廁所你記得要同佢講返句忍唔忍嘢

引用:

你女友係大陸女人??

新來港人士?

其實佢就係譚仔阿姐

引用:

一係繼續忍
二係叫佢改善咬字
三係分手

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]