• 瀏覽: 15,054
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
可能唸住扮可愛姐

熱賣及精選
叫佢含多啲會幫助改善口音

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:12 AM 發表

間中扮譚仔姐姐講笑我OK,
同佢去迪迪尼標童上身跑黎跑去, 跑到無影咪打比佢問系咩位置,
佢居然答 "埋離莊遠, 十分鐘吾見人我嬲嫁"
咩L度埋離莊遠, 我望住個地圖問埋樂園職員終於解開謎團, 超...迷離莊園!!!
過到去隔住口罩見到條女黑哂面, 仲要嬲我?!
平日講野已經鬼食泥, 估佢講咩要比反應難攪, 有咩計解救?
痴脷根,有言語治療。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-6-8 12:39 PM 發表

可能唔係扮喎
以前好正常!

食得太多譚仔傻咗? 

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:12 AM 發表

同佢去迪迪尼標童上身跑黎跑去, 跑到無影咪打比佢問系咩位置,
咩L度埋離莊遠, 我望住個地圖問埋樂園職員終於解開謎團, 超...迷離莊園!!!
飛9佢算啦。神神怪怪咁。除非係低能否則條女好唔掂 (如果好L索又另外一回事)

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:44 AM 發表

攪到我吾想食嘆仔
咁不如搵條仔嘆下

佢似有病,語言區出事,要睇醫生揾出問題根治

新香梗人

引用:
原帖由 babyvvai 於 2021-6-8 11:16 AM 發表

索性叫佢去嘆仔賣勿演兒蛋兒父之忍實小勒米線囉
吊,笑L死人咩,我跟住讀左好幾次

一齊學手語🤣

扮可愛嗎

輸到冇晒自信
引用:

叫佢上黎香討進修。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
溝左北姑?

叫佢進修下廣東話

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]