• 瀏覽: 15,042
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 unnot 於 2021-6-8 12:00 PM 發表

廣東話。
邊度有得比佢讀? 真心

熱賣及精選
引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:12 AM 發表

間中扮譚仔姐姐講笑我OK,
同佢去迪迪尼標童上身跑黎跑去, 跑到無影咪打比佢問系咩位置,
佢居然答 "埋離莊遠, 十分鐘吾見人我嬲嫁"
咩L度埋離莊遠, 我望住個地圖問埋樂園職員終於解開謎團, 超...迷離莊園!!!
過到去隔住口罩見到條女黑哂面, 仲要嬲我?!
平日講野已經鬼食泥, 估佢講咩要比反應難攪, 有咩計解救?
分手啦

引用:
原帖由 krolik 於 2021-6-8 12:16 PM 發表

鴨脷洲口音喎
第一次聽.......

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 01:12 PM 發表

邊度有得比佢讀? 真心
上網都有得學。

中出咗未呀?

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-6-8 11:12 AM 發表

同佢去迪迪尼標童上身跑黎跑去, 跑到無影咪打比佢問系咩位置,
咩L度埋離莊遠, 我望住個地圖問埋樂園職員終於解開謎團, 超...迷離莊園!!!
執多劑
等佢腳都軟

引用:

我最記得 有次個 阿姐 話:我比D gap汁你點⋯ 重要笑淫淫⋯

可能有舌癌

近豬者赤

新移民

咁你係要搵大陸妹做女朋友都無你辦法呀🤣🤣🤣

男人老狗扮譚仔呀姐聲係幾難頂

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
俾條棍佢含住,跟住學講野

你的質素如何,你女友質素也必如何。

痴俐根,只要多口交,比你碌嘢佢含住唱歌練習吓就有改善。

提示:支持鍵盤翻頁左 右