• 瀏覽: 7,968
  • 回覆: 132
之前 17 歲女個老母四圍走,前兩日公佈咗佢幾時去咗邊乜乜乜,我屋企人曾經同佢同場,見到6月7日或之前要接受強制檢測,但係我又今日先知,咪打去問下詳情……
但係佢哋話如果冇喺嗰個地方留超過一小時,就唔洗強測……吓??
即係啲病毒識計時?一個鐘先去感染其他人?
聽到佢強調超過一小時先要檢測,仲話如果成個過程冇除口罩,有洗手,其實唔洗太擔心。
見到佢哋咁做嘢,唔怪之得香港搞成年都未搞掂……
嬲嬲地自己去七仔買兩支嘢自己 CHECK 下唔洗靠個政府

熱賣及精選
中左招你應該買張六合彩試試運氣

引用:
原帖由 黃金時間 於 2021-6-8 10:40 AM 發表

之前 17 歲女個老母四圍走,前兩日公佈咗佢幾時去咗邊乜乜乜,我屋企人曾經同佢同場,見到6月7日或之前要接受強制檢測,但係我又今日先知,咪打去問下詳情……
但係佢哋話如果冇喺嗰個地方留超過一小時,就唔洗強測……吓??
聽到佢強調超過一小時先要檢測,仲話如果成個過程冇除口罩,有洗手,其實唔洗太擔心。
...
去政府診所 拎免費包 check 啦!

多9餘,政府叫你打針你又唔聽?咁最後你check完有無中?
無即是政府講得啱一小時唔足以令你染病囉!
咁使唔使行過經過路人甲乙丙都捉去驗呀?
清唔到零唔係檢測問題,係你啲友唔肯去打針,條17歲靚妹有打你又有打,你使鬼咁驚自己去驗。
中咗你都抵死啦!

引用:
原帖由 黃金時間 於 2021-6-8 10:40 AM 發表

...
乜原來七仔有野賣可以自己Check

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-6-8 11:20 AM 發表

中左招你應該買張六合彩試試運氣
中咗招先買六合彩唔係啩?

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-6-8 11:59 AM 發表

去政府診所 拎免費包 check 啦!
原來有咁嘅服務

引用:
原帖由 Bvic 於 2021-6-8 06:15 PM 發表

原來有咁嘅服務
不過通常 9點派,好快派完。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-6-8 08:15 PM 發表

不過通常 9點派,好快派完。
佢限派幾多分咁係咪?

引用:

...
買支嘢驗下有冇孕至啩

自己話中咗 行入去天水圍醫院急症室 即刻招乎你 放心

引用:

...
係邊度同埸?博覽會?有無接觸17歳妹妹?有無見過面?交談過?如果乜都無?做乜強制檢測你,我住天水圍架,不過吾係佢個屋苑,如果檐心咪早D起身,去地鐵站攞樽仔免費檢測啦!

唔驗唔知身體好,快去

可唔可以理解為 只要唔好同患者接觸超過一個鐘 就無事?

咁兒戲

輸到冇晒自信
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]