• 瀏覽: 1,549
  • 回覆: 21
我見有啲平有啲貴,但平嗰啲啲人就話keep唔到太耐,其實計落係咪應該做貴嗰啲?你地點揀

熱賣及精選
ulthera

做梗係做最有效嗰啲啦!緊緻同修面我做過韓國同埋美國機,
都係覺得ultherapy好有用,係肉眼可以見到嘅效果!

Ultherapy 但貴

引用:
原帖由 零之包子 於 2021-6-9 11:57 AM 發表

就咁睇好似貴啲不過效果起碼都一年,又唔使個個月都去美容院~~但做呢啲最好搵個好啲嘅醫生

引用:
原帖由 無敵小喵 於 2021-6-8 04:44 PM 發表

yes, ultherapy or thermage最好

引用:
原帖由 零之包子 於 2021-6-9 11:57 AM 發表

搵醫生做幾多錢次左右

引用:
原帖由 無敵小喵 於 2021-6-8 04:44 PM 發表

明白,咁我搵下資料先,就係想效果好少少

引用:

大約幾錢左右?

引用:
原帖由 藥水3千 於 2021-6-9 04:38 PM 發表

就咁睇好似貴啲不過效果起碼都一年,又唔使個個月都去美容院~~但做呢啲最好搵個好啲嘅醫生
都岩...有D我驚無效果會係咁比佢sell...係咪要睇吓醫生點講先?

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2021-6-10 08:37 PM 發表

大約幾錢左右?
兩三萬走唔甩…

引用:
原帖由 manyuen.chu 於 2021-6-10 08:37 PM 發表

都岩...有D我驚無效果會係咁比佢sell...係咪要睇吓醫生點講先?
係呀,同埋醫生手勢都好大影響,所以我淨係夠膽去cosmax(呢間ft醫生駐場安全啲)識得較度數出嚟效果爭好遠㗎!不過我試過介紹朋友去睇醫生,佢反而啱做thermage多啲!

引用:
原帖由 fongmamaas 於 2021-6-9 05:58 PM 發表

搵醫生做幾多錢次左右
我係cosmax做ft醫生打的,差唔多半價就3萬左右,全面

引用:
原帖由 milktmn 於 2021-6-10 10:31 PM 發表

兩三萬走唔甩…
噢,是全面嗎?如果全面都可以,只眼就有D貴了

引用:
原帖由 藥水3千 於 2021-6-11 08:39 PM 發表

係呀,同埋醫生手勢都好大影響,所以我淨係夠膽去cosmax(呢間ft醫生駐場安全啲)識得較度數出嚟效果爭好遠㗎!不過我試過介紹朋友去睇醫生,佢反而啱做thermage多啲!
唔該晒你!你嗰間大約價錢係幾多?全面計無附加費

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]