• 瀏覽: 18,490
  • 回覆: 232
  • 追帖: 2
女友話阿姨蝕左好多錢 , 但我以前無聽過佢話阿姨做生意的 , 佢話好快會還番俾我 , 呢排又對我特別好 , 肯俾我 x

我同佢一齊就黎 3 個月 , 感情一向都叫做 ok , 我知佢家境一般

熱賣及精選
X 完阿姨先再決定

引用:
原帖由 ust3 於 2021-6-7 06:16 PM 發表

女友話阿姨蝕左好多錢 , 但我以前無聽過佢話阿姨做生意的 , 佢話好快會還番俾我 , 呢排又對我特別好 , 肯俾我 x

我同佢一齊就黎 3 個月 , 感情一向都叫做 ok , 我知佢家境一般
睇佢做咩生意, 研究下值唔值得入股, 因為就算借都要佢賺到先有錢還, 了解完之後 如果係可以賺錢只不過係周轉問題要借 咁不如入股夾份做

最近我都入股左我朋友一間飲品店

引用:
原帖由 ust3 於 2021-6-7 06:16 PM 發表

家訪佢阿姨咪一清二楚

劉備借荊州一去無回頭呀米傻啦

引用:
原帖由 ust3 於 2021-6-7 18:16 發表

阿姨肯俾你x?

如果你冇40幻就唔好諗咁多啦

我大陸識嘅靚女都係咁同我講

3個月借40萬?即刻block佢電話啦!傻架咩?

40個,當你水魚

最緊要有耐性....個天實俾機會你~!
引用:

入股佢阿姨先啦!記得要寫借據呀!

小心切勿用下體思考

你應給她財仔電話

開始收費

如果你唔駛佢還就借哪

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]