• 瀏覽: 627
  • 回覆: 6
我男朋友明明晚晚打機睇波勁夜都唔瞓,又唔護膚,但係都冇皮膚問題,連眼袋黑眼圈都冇,我早瞓過佢,又勤力護膚過佢,皮膚都仲係差過佢,眼袋黑眼圈勁過佢咁多,好唔公平,點解佢地咁夜瞓但係咩問題都冇???

熱賣及精選
引用:
原帖由 museee 於 2021-6-7 03:28 PM 發表

我男朋友明明晚晚打機睇波勁夜都唔瞓,又唔護膚,但係都冇皮膚問題,連眼袋黑眼圈都冇,我早瞓過佢,又勤力護膚過佢,皮膚都仲係差過佢,眼袋黑眼圈勁過佢咁多,好唔公平,點解佢地咁夜瞓但係咩問題都冇???
根本體質唔同,我睇過中醫有講過,就係依家好多人都好保護自己,點解會有咁多唔同的敏感,就係父母好多都好保護自己小朋友,所以佢地一出去郊外就好易比蚊,或蟲咬,但相反,如果幾十年前的父母養小朋友,好多都比佢地週街玩,適應到唔同的敏感原.

同埋男同女的皮膚都有分別啦

我明, 我老公都係咁, 不過除左搽野, 最好做機, 就好快會有改善

引用:
原帖由 coco.hui. 於 2021-6-8 04:10 PM 發表

我明, 我老公都係咁, 不過除左搽野, 最好做機, 就好快會有改善
我平時去做facial都有做機,不過只係保濕類,唔知做咩機先可以改善到

引用:
原帖由 museee 於 2021-6-9 04:44 PM 發表

我平時去做facial都有做機,不過只係保濕類,唔知做咩機先可以改善到
通常我係做exilis既, 佢做左一邊眼比我睇已經見到明顯有firm左, 做多幾次眼部問題都真係改善左好多

引用:
原帖由 coco.hui. 於 2021-6-10 04:14 PM 發表

通常我係做exilis既, 佢做左一邊眼比我睇已經見到明顯有firm左, 做多幾次眼部問題都真係改善左好多
我都好中意做喱部機嫁 佢消眼袋效果真係好好 同埋一部機可以淡埋黑眼圈 眼紋 淚溝

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]