• 瀏覽: 5,951
  • 回覆: 71
  • 追帖: 2
啊妹係大陸識左個男仔半年
近日話想結婚
啊爸問佢結婚住邊,你無做野又點
佢話住係大陸間屋,啊爸即時扯火

熱賣及精選
宜家日日嘈,啊爸話結婚得,但一定唔可以住我地屋企

半年就結婚又真係急左D

引用:
原帖由 Wier 於 2021-6-7 02:18 PM 發表

近日話想結婚
大陸有屋 重洗乜做野? 我鄉下 福田 有地有屋 果D 人 個個月收 近百萬人仔租, 唔通去打份IT工 2萬?

可能阿妹緣分嚟了

可能阿妹緣分嚟了

引用:
原帖由 Wier 於 2021-6-7 02:18 PM 發表

近日話想結婚
好幸福

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-6-7 02:43 PM 發表

大陸有屋 重洗乜做野? 我鄉下 福田 有地有屋 果D 人 個個月收 近百萬人仔租, 唔通去打份IT工 2萬?
你又咁講你鄉下,個班南亞人又係咁講佢鄉下,唉…我都唔知嫁俾邊個地方好啦?!🥵🥵

忘憂草的溫柔
引用:

近日話想結婚
係咪有佐呀?

引用:

近日話想結婚
女大不中留啦

今日好多大陸仔大把貨, 咪睇小人

有句話叫女大唔中留,攔唔住也冇辦法。

無嘢嘅,我呃你層樓,你呃我張香港身份證,好公道呀。

引用:
原帖由 Wier 於 2021-6-7 02:19 PM 發表

宜家日日嘈,啊爸話結婚得,但一定唔可以住我地屋企
因為不想帖大屋。

http://edwardchankk.blogspot.com/
引用:

近日話想結婚
你個妹冇嘢做,或者大陸男友養佢啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]