• 瀏覽: 21,539
  • 回覆: 196
  • 追帖: 2
我同我女友拍拖一周年 到昨日我發現左一件事 我自己接受唔到 想問問大家意見

我昨日去左我女友屋企同佢地家人食飯
入屋之前女友都同我講佢阿媽阿爸阿哥都喺度
我上到去一開門就見到一個上身赤裸而且只著住條孖煙通既男仔
然後我女友就擘大對手同佢攬攬 然後嘴對嘴錫左一啖 係嘴對嘴
之後我女友叫我阿哥著返好啲 佢先至換返D衫衫褲褲

食完飯閒談個陣 佢地坐埋一齊 然後阿哥傾到興起又鍚我女友個頭一啖

之後到走個陣 我忍唔住問點解佢地會咁親密
我女友即刻笑我 話佢地成家都係咁溝通 佢地媽媽爸爸哥哥都鍾意攬同錫
佢話呢一種係佢地維持家庭良好關係之一既方法
又話佢阿哥喺外國返黎 係有D鬼仔性格 外國好正常
我只能表面接受 但內裡我真係覺得好奇怪 大家覺得呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 lone_sun 於 2021-6-7 01:04 PM 發表

我同我女友拍拖一周年 到昨日我發現左一件事 我自己接受唔到 想問問大家意見

食完飯閒談個陣 佢地坐埋一齊 然後阿哥傾到興起又鍚我 ...
你接受唔到係因為你從來都無接觸開呢種文化…

所以由聽日開始,你只要見到佢亞哥,都要同佢咀對咀咁樣錫錫,錫多幾次,你就會被佢哋同化到㗎喇!!

樓主接受到嗎?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-6-7 01:15 PM 發表

你接受唔到係因為你從來都無接觸開呢種文化…

所以由聽日開始,你只要見到佢亞哥,都要同佢咀對咀咁樣錫錫,錫多幾次,你就會被佢哋同化到㗎喇!!
痴線 真係閘住!我女友話佢呀哥同佢老豆都會錫面 嘔出隔夜飯

引用:
原帖由 unnot 於 2021-6-7 01:18 PM 發表

樓主接受到嗎?
不能接受 太肉麻太怪

引用:
原帖由 lone_sun 於 2021-6-7 01:18 PM 發表

不能接受 太肉麻太怪
分手吧。

引用:
原帖由 lone_sun 於 2021-6-7 01:04 PM 發表

食完飯閒談個陣 佢地坐埋一齊 然後阿哥傾到興起又鍚我 ...
可能仲會一齊洗白白

怪物家庭

其實真心唔係太接受

開心起上嚟可能會幫埋阿哥含撚

引用:
原帖由 lone_sun 於 2021-6-7 01:18 PM 發表

痴線 真係閘住!我女友話佢呀哥同佢老豆都會錫面 嘔出隔夜飯
所以你要比佢老豆更親至得唷~

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2021-6-7 02:44 PM 發表

開心起上嚟可能會幫埋阿哥含撚
咁樣算唔算犯法? 可唔可以報警?

錫面無問題, 錫咀怪少少.....

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-6-7 04:07 PM 發表

錫面無問題, 錫咀怪少少.....
我覺得面都已經好怪 大家成年人來

同爸爸一齊沖涼都好啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]