• 瀏覽: 3,714
  • 回覆: 53
近排🈶️個人説愛上了我,他現在在英國工作。這個男人小時候已經同父母住在英國。英國有產業。説自己都富有的。很快完成工作將會來香港見我。但我已婚及已經🈶️一個女兒已經上小學。他是單身的與老婆已經離婚(也有一個女兒)跟你著他。他因為已經單身很久。時常感到非常孤單寂寞。其實如他所說是真的他條件比我老公好很多。老公從來不會對我説深情對話。也不太關心我。可能已經結咗婚很多年。沒有任何情趣。但女人又時喜歡另一伴關心及說浪漫貪下自己。加上佢這麼富有。好似可以改變我現時生活質素。如果可以跟著他移民。女兒升學好似會很好。不用留在香港讀書壓力十分大。大家覺得現時網上會遇上真愛嗎?但我應該不會離開丈夫。因為始終都係同佢結婚再先。而且生了女兒。大家可以俾下意見嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-6-5 04:16 PM 發表

去啦,記得匯款俾佢先,攞晒你老公成副身家,好過益第二個女人
吓...關第二個女人咩事???

小心「情場老千」。

你認真諗下點解你老公會對你冇晒情趣?你平時點對佢先?
仲攪埋啲咩網上情緣,因住比人呃晒啲錢

引用:
原帖由 Ab熒 於 2021-6-5 04:05 PM 發表

近排🈶️個人説愛上了我,他現在在英國工作。這個男人小時候已經同父母住在英國。英國有產業。説自己都富有的。很快完成工作將會來香港見我。但我已婚及已經🈶️一個女兒已經上小學。他是單身的與老婆已經離婚(也有一個女兒)跟你著他。他因為已經單身很久。時常感到非常孤單寂寞。其實如他所說是真的他條件比我老公好很多。老公從來不會對我説深情對話。也不太關心我。可能已經結咗婚很多年。沒有任何情趣。但女人又時喜歡另一伴 ...
難得遇到喜歡的人,不要放棄。

做人唔好咁L 天真&傻啦 !

引用:
原帖由 Ab熒 於 2021-6-5 04:05 PM 發表

近排🈶️個人説愛上了我,他現在在英國工作。這個男人小時候已經同父母住在英國。英國有產業。説自己都富有的。很快完成工作將會來香港見我。但我已婚及已經🈶️一個女兒已經上小學。他是單身的與老婆已經離婚(也有一個女兒)跟你著他。他因為已經單身很久。時常感到非常孤單寂寞。其實如他所說是真的他條件比我老公好很多。老公從來不會對我説深情對話。也不太關心我。可能已經結咗婚很多年。沒有任何情趣。但女人又時喜歡另一伴 ...
英國疫情嚴重,叫佢咪黎。
你咩條件又無講,相又未PO,點俾意見?
PO左相先

引用:

三唔識7就話愛上自己, 真實咩性格都唔知, 柯完唔沖廁 鍾唔鍾意用手挖鼻屎 S唔SM又唔知

會唔會為拍片除晒對方d衫 鎖對方出露台又唔知

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]