• 瀏覽: 12,155
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
本主題由 palepala234 於 2021-6-4 06:35 PM 移動
唔係揀, 你對邊個有feel先架咩? 

家陣未見其缺點喎, 如果唔中意, 一見缺點好快玩完...

從來都係講配合, 你係咩類型先? 小鳥依人? 賢良淑德? 女強人? 潑辣? 要人陪? 獨立? 共富貴?  共患難? 
佢地又中意你啲咩? 

熱賣及精選
引用:
原帖由 秋蟬蛋 於 2021-6-4 06:08 PM 發表

近排down左交友App 玩識左兩個男人
出過幾次街兩個人都表白鍾意我

第1個足球教練黎既, 溫柔體貼鍾意煮野食, 幽默風趣, 但係份工唔穩定, 疫情關係幾個月無工開送外賣
第2個做老闆既, 大男人得黎照顧哂我起居飲食, 平時好忙應酬到好夜先得閒搵我, 野心好大

心思思唔點揀好 想問問大家點睇?
試過同佢哋咩未先?大細硬度同各方面技巧都可以考慮一下

引用:
原帖由 airforce3 於 2021-6-7 12:13 PM 發表

一個朝早,一個夜晚
No la 係一個插前一個插後先係至高享受

引用:
原帖由 海灘紅色的師兄 於 2021-6-5 10:50 PM 發表

嫁俾老闆,搵教練做小三
識玩

玩得交友App都係出來玩,試完一個再一個

引用:
原帖由 秋蟬蛋 於 2021-6-4 06:08 PM 發表

第1個足球教練黎既, 溫柔體貼鍾意煮野食, 幽默風趣, 但係份工唔穩定, 疫情關係幾個月無工開送外賣
第2個做老闆既, 大男人得黎照顧哂我起居飲食, 平時好忙應酬到好夜先得閒搵我, 野心好大

睇人工同物業

揀第2個

男男花心啲 要哂啦
男男男係個乜字啊

引用:

其實很簡單,你需要什麼就選擇什麼。不需要那麼好條件就選擇一,本身條件不好就選擇二。

邊個玩你J插你seafood最好技術,就揀嗰個!

基不可失,基會難逢,把握時基!

引用:

早一個,晚一個。

引用:

三個男人一定玩人形蜈蚣啦你做中間

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-6-4 07:58 PM 發表

你本身唔係諗住搵老闆架咩?
咩老闆? 我想拍拖結婚!

引用:
原帖由 AAQqo 於 2021-6-4 10:17 PM 發表

足球份工唔穩定 , 唔通一齊捱辛苦咩
誰有樓先選誰 反正2個你都有意思
兩個都有樓...點算?

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-6-5 11:53 PM 發表

你點知佢地係未講真話,尤其是第二個。佢可能要應付完其他女人先有時間揾你。

好筍嘅人其實吾需要揾女朋友,大把人揾上門,點會搞到要網上識人。
要呃既話教練都呃到, 自由身

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]