• 瀏覽: 12,147
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
本主題由 palepala234 於 2021-6-4 06:35 PM 移動
緊系有錢嗰個啦!

熱賣及精選
你確定第一個一定係做一世足球教練?可能佢第時都係一個老闆

引用:
原帖由 秋蟬蛋 於 2021-6-4 06:08 PM 發表

近排down左交友App 玩識左兩個男人
出過幾次街兩個人都表白鍾意我

第1個足球教練黎既, 溫柔體貼鍾意煮野食, 幽默風趣, 但係份工唔穩定, 疫情關係幾個月無工開送外賣
第2個做老闆既, 大男人得黎照顧哂我起居飲食, 平時好忙應酬到好夜先得閒搵我, 野心好大

心思思唔點揀好 想問問大家點睇?
日頭揾教練卜野,夜晚揾老闆開工出糧,掂L曬。

野心大食得屎,拍拖求開心,計算咩?

兩個都唔揀~
拍拖時個個都溫柔, 日子耐左自然生厭, 到時溫柔唔知去左邊~
大男人仲衰, 拍拖時已經唔搵你, 結左婚仲可能夜夜笙歌唔返屋企~ 

有錢喺重要,不過最緊要喺專一愛你,結婚後會唔會出去攪三攪四,你睇吓佢孝唔孝順,有冇同情心。

樓主死左去邊?

引用:
原帖由 秋蟬蛋 於 2021-6-4 06:08 PM 發表

第1個足球教練黎既, 溫柔體貼鍾意煮野食, 幽默風趣, 但係份工唔穩定, 疫情關係幾個月無工開送外賣
第2個做老闆既, 大男人得黎照顧哂我起居飲食, 平時好忙應酬到好夜先得閒搵我, 野心好大

先要碌野夠大

2個都唔好,再等下。

引用:
原帖由 RV356484 於 2021-6-6 02:17 AM 發表

樓主:
無論係友情愛情,係要歲月磨煉。
既然有緣識倒AB兩者,可同時當
作一般朋友看待,大家保持距離。
當過咗一兩年後,你自然會搵倒
答案。
.......................................
但如果你要急功近利,快刀斬亂蔴,
咁...你就要想盡辦法,迷死B君,等佢
攪大你。到時你都唔憂兩餐,做個
好媽媽好太太。
另一方面,假如你生活好入息佳,唔
...
啱喎

引用:
原帖由 peterwongmy 於 2021-6-4 08:04 PM 發表

嗰兩個男的可以一組,一個主外,一個持家,你去穿紅線做媒人婆。
一個朝早,一個夜晚

一腳踏兩船

taste 嘅嘢, 冇人幫到你, 不過, 聽你而家咁講, 你自己都唔知自己想點, 又心多, 就算你揀邊個, 將來你都會後悔.
唔好誤人誤己, 諗清楚其實你可以犧牲的乜嘢先再揀啦

引用:

搵 = exit嘢?

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]