• 瀏覽: 12,142
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
本主題由 palepala234 於 2021-6-4 06:35 PM 移動
引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-6-4 09:29 PM 發表

同邊個做愛舒服揀邊個。
呢個有問題

熱賣及精選
引用:
原帖由 電梯幼稚的裙 於 2021-6-4 09:39 PM 發表

米飯班主緊要過一切
驚米飯班主有老婆咋

引用:
原帖由 macsunny88 於 2021-6-5 07:08 AM 發表

足球是一項興趣,證明係鍾意玩波。
如果賭埋波一份就唔知點呀

引用:
原帖由 Dickerson 於 2021-6-5 10:14 PM 發表

如果不是作故仔,就(2)
Hi見到你,就咁睇正常都揀(2)

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-6-5 11:54 PM 發表

第一個反而夠老實。
失業驚冇飯開

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-6-6 09:28 AM 發表

你甘淫。
先同老闆結婚,中午搵教練打波。
用老闆錢請教練。
一箭雙鵰都有計仔喎

引用:
原帖由 香港神仙 於 2021-6-6 07:44 PM 發表

通常野心大既男人,你準備將來受氣,一係被虐待。

教練果啲,通常係速食男,食完後就唔識人。

講就係咁多。
想嚇死佢咩

引用:
原帖由 香港神仙 於 2021-6-6 07:44 PM 發表

通常野心大既男人,你準備將來受氣,一係被虐待。

教練果啲,通常係速食男,食完後就唔識人。

講就係咁多。
野心大都唔係問題,男兒自在四方。
問題係佢有冇心將你放係重要位置上

我覺得 睇你接受程度有幾高姐 
"唔穩定" =你穩定會唔會解決到問題 同"應酬" 你有可能無份跟住去應酬你O唔OK 

老闆

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 秋蟬蛋 於 2021-6-4 06:08 PM 發表

近排down左交友App 玩識左兩個男人
出過幾次街兩個人都表白鍾意我

第1個足球教練黎既, 溫柔體貼鍾意煮野食, 幽默風趣, 但係份工唔穩定, 疫情關係幾個月無工開送外賣
第2個做老闆既, 大男人得黎照顧哂我起居飲食, 平時好忙應酬到好夜先得閒搵我, 野心好大

心思思唔點揀好 想問問大家點睇?
有冇查清楚兩個男人是否單身?可能只當你係 SP ?🤔😝

引用:
原帖由 秋蟬蛋 於 2021-6-4 06:08 PM 發表

近排down左交友App 玩識左兩個男人
出過幾次街兩個人都表白鍾意我

第1個足球教練黎既, 溫柔體貼鍾意煮野食, 幽默風趣, 但係份工唔穩定, 疫情關係幾個月無工開送外賣
第2個做老闆既, 大男人得黎照顧哂我起居飲食, 平時好忙應酬到好夜先得閒搵我, 野心好大

心思思唔點揀好 想問問大家點睇?
你先問自己一個問題,要金定係要心。
教練可以俾到個心你,將來亦有可能俾到小小金你。
老闆有錢,身邊會有好多女人,外遇機會大。

要硬D果個

引用:
原帖由 peterwongmy 於 2021-6-4 08:04 PM 發表

嗰兩個男的可以一組,一個主外,一個持家,你去穿紅線做媒人婆。
哇哈哈!

CPU: AMD Ryzen 5 2600X
MB : MSI X470 GAMING PRO CARBON
VGA: ZOTAC RTX 2060 AMP
RAM: CORSAIR VENGEANCE RGB PRO Series 8GB x2
SSD: SAMSUNG 970 EVO NVMe M.2 500GB
PS: COSAIR HX 750W
香港足球教綀?唔係疫情連food panda  都得撈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]