• 瀏覽: 12,138
  • 回覆: 150
  • 追帖: 2
本主題由 palepala234 於 2021-6-4 06:35 PM 移動
第一個生活艱難,第二個呃蝦條,難

保本第一 賺錢第二
功課要做 紀律要守
恐慌要買 高位要賣
分散投資 風險注意
不玩老千 毋須止蝕
熱賣及精選
揀個周長

引用:
原帖由 秋蟬蛋 於 2021-6-4 06:08 PM 發表

近排down左交友App 玩識左兩個男人
出過幾次街兩個人都表白鍾意我

第1個足球教練黎既, 溫柔體貼鍾意煮野食, 幽默風趣, 但係份工唔穩定, 疫情關係幾個月無工開送外賣
第2個做老闆既, 大男人得黎照顧哂我起居飲食, 平時好忙應酬到好夜先得閒搵我, 野心好大

心思思唔點揀好 想問問大家點睇?
你點知佢地係未講真話,尤其是第二個。佢可能要應付完其他女人先有時間揾你。

好筍嘅人其實吾需要揾女朋友,大把人揾上門,點會搞到要網上識人。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-6-5 11:53 PM 發表

你點知佢地係未講真話,尤其是第二個。佢可能要應付完其他女人先有時間揾你。

好筍嘅人其實吾需要揾女朋友,大把人揾上門,點會搞到要網上識人。
第一個反而夠老實。

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-6-5 08:03 PM 發表

你有無錢?有無本事先?
無?咁你跟本無得揀
突破盲腸了

引用:
原帖由 秋蟬蛋 於 2021-6-4 06:08 PM 發表

第1個足球教練黎既, 溫柔體貼鍾意煮野食, 幽默風趣, 但係份工唔穩定, 疫情關係幾個月無工開送外賣
第2個做老闆既, 大男人得黎照顧哂我起居飲食, 平時好忙應酬到好夜先得閒搵我, 野心好大

又嚟玩He he he

樓主:
無論係友情愛情,係要歲月磨煉。
既然有緣識倒AB兩者,可同時當
作一般朋友看待,大家保持距離。
當過咗一兩年後,你自然會搵倒
答案。
.......................................
但如果你要急功近利,快刀斬亂蔴,
咁...你就要想盡辦法,迷死B君,等佢
攪大你。到時你都唔憂兩餐,做個
好媽媽好太太。
另一方面,假如你生活好入息佳,唔
憂兩餐,想過浪漫寫意生活,當然係
揀A君。
雖然各有各好,但都要配合自己嘅
人生觀同人生目的,而去選擇配偶。
記住:人一生中未必只愛一個人,男
女如是。唔同年代有唔同嘅人,扮
演唔同角色,而使你欣賞同愛慕。

引用:

小朋友咩揀咩Q 呀,
現在咩年代,
係大人既當然兩個都要,
有錢既做老公,做ATM
溫柔體貼果個做情人!

做老闆應該有返咁上下$$$,
唔仇無女,驚係呃蝦條🙈

引用:

兩個都有問題,兩個都唔揀

同邊個攪野舒服d?有性福有幸福

無事業必不可選 ... 㨂老公好似㨂股票咁,㨂錯就一世

引用:

你甘淫。
先同老闆結婚,中午搵教練打波。
用老闆錢請教練。

咪幻想自己有得揀啦,一個想食拖鞋飯另一個當你係雞咋

叫啊B揾啊A學踢波。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]