• 瀏覽: 34,486
  • 回覆: 158
  • 追帖: 1
以前我老婆仲響度間唔中上個仔度清潔煮飯,
阿仔加新抱早個禮拜約我食飯, 居然主動邀請我上佢哋屋企坐
結婚2年, 都未話叫過我上去參觀, 當然開心啦...
點知上到去見到成堆衫係櫈度唔摺, 飯檯舖滿化妝品, 我話個仔唔執屋, 唔洗盪裇衫番工咩?
佢夠膽死話呢個年代唔洗著咁好番工 , 隨手係梳化拎件衫話去乾洗阿姨會盪啦...

佢老婆仲勁, 好順手掃化妝品落個袋室入櫃,  
再將堆衫移入房, 一路移就一路跌......
好在地板乾淨, 因為襯家奶奶上過黎拖地!依家D後生係咩家務唔識做

舊時老婆生活上照顧得我哋幾個太好... 頂唔順個仔咁渣!!

同埋呀我接受唔到所謂事業女性, 廚房用黎擺咩LC煲,
咩靚太唔煮飯架, 好唔掂... 阿仔你快快搵個第二個!

熱賣及精選
日日祈福

卒然臨之而不驚  無故加之而不怒
姑妄言之姑聽之  且半信之且疑之
真事?

引用:
原帖由 綿裡針 於 2021-6-3 10:20 AM 發表

日日祈福
祈求有個好新抱

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-6-3 11:48 AM 發表

真事?
家事

引用:
原帖由 屠龍刀槍不入 於 2021-6-3 12:09 PM 發表

家事
三翻六坐七滾八爬十二走

因住搵唔到第二個

放開啲...

要管, 應該係你個仔18歲前, 教佢獨立自己照自己, 係佢識女朋友前教佢揀老婆, 到佢結咗婚, 都仲幫佢做已經好有問題...

佢結咗婚, 就係另一個獨立家庭.

我勸你以後唔好上去.

叫阿仔搵嗰個

又唔係  叫你一齊住
理得佢啦

連你都有問題喎 即刻要開帖

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
點解要搵過第二個?
根本仔仔同新抱係絕配
佢地覺得間屋唔亂咪得囉😏😏😏

引用:
原帖由 屠龍刀槍不入 於 2021-6-3 10:00 AM 發表

以前我老婆仲響度間唔中上個仔度清潔煮飯,
阿仔加新抱早個禮拜約我食飯, 居然主動邀請我上佢哋屋企坐
結婚2年, 都未話叫過我上去參觀, 當然開心啦...
點知上到去見到成堆衫係櫈度唔摺, 飯檯舖滿化妝品, 我話個仔唔執屋, 唔洗盪裇衫番工咩?
佢夠膽死話呢個年代唔洗著咁好番工 , 隨手係梳化拎件衫話去乾洗阿姨會盪啦...

佢老婆仲勁, 好 ...
第二個都係咁

樓主個仔係咁 如果生女 佢都會係咁

就算同男人結婚都一樣係咁

時代已經轉變

你個仔接受倒咪得囉. 

以為話佢地兩個想點迫害你添. 

香港人生活壓力大,睇開D

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]