• 瀏覽: 12,854
  • 回覆: 62
mok幾隻牙 箍完又唔方便食野緊係變瘦

熱賣及精選
引用:
原帖由 日子都係要捱 於 2021-6-5 11:50 AM 發表

GEM
陳凱琳
謝安琪
大小S 已經係例子
謝安琪好明顯

引用:
原帖由 alan92alan 於 2021-6-5 12:06 PM 發表

樓主有冇介紹邊間
我冇整呀, 冇得介紹

引用:
原帖由 tabgo367367 於 2021-6-6 10:26 AM 發表

咁一定會改變左下巴及面型,但老左牙齒會唔會比較容易鬆脫又係另一回事
我比較擔心係, 少咗咁多隻牙齒

咁都要加其他野配合 衣著 學識

坦白 俾我揀 會揀謝安琪 都唔會揀 FYY
好明顯 前者完全唔介意一齊捱 或者 ALL IN 果種
後者係捱 但要有得益捱~FAIR DALE 唔係輸得起~果種
就算輸 都可以拎番自己果一份~果種

如果腮骨大,應該效果不大

貢神奇

咁誇張

引用:
原帖由 Masterkitty 於 2021-6-2 04:33 PM 發表

公司有個同事箍牙,睇住佢臉型由好包包臉,慢慢咁變尖咗,係好明顯見到有轉變!

以前都唔信咁大分別,依家真係唔到我唔信,效果好似整容咁!
面嘅左右同下方都受牙齒影響,當然會變面形

箍得岩就係
好多人箍Zenyum箍完仲醜樣左
牙都箍壞埋

箍牙的時候順便削臉打針,這是一整套。

引用:
原帖由 日子都係要捱 於 2021-6-7 02:40 PM 發表

後者係捱 但要有得益捱~FAIR DALE 唔係輸得起~果種
我自己都中意謝安琪多啲, 起碼把聲好聽好多~

引用:
原帖由 冬寒夜水樽 於 2021-6-8 02:07 PM 發表

箍得岩就係
好多人箍Zenyum箍完仲醜樣左
牙都箍壞埋
我同事都係搵返牙醫整, 有保障

引用:
原帖由 Masterkitty 於 2021-6-9 11:29 AM 發表

我自己都中意謝安琪多啲, 起碼把聲好聽好多~
有品味

引用:
原帖由 日子都係要捱 於 2021-6-7 02:40 PM 發表

謝安琪吾算靚 但幾順眼

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]