• 瀏覽: 38,219
  • 回覆: 257
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 sp+mkyxco 於 2021-6-1 05:22 PM 發表

是嗎
係呀

熱賣及精選
係咪打咗落條J度?

復必泰係咁上下!遲啲會唔會甩頭髮?

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-6-1 11:26 AM 發表

前兩日打完復必泰,一開始冇乜事,之後打針位開始好熱好興,慢慢成隻手臂都好痛
以為係因為呢次打針要打入啲所以會咁
點知第二次隻手痛到醒,成日隻手都 KEEP 住痛,個針口位仲有少少腫腫起,好似比蟲咬完咁
耳好似搭飛機嗰時啲氣壓差咁塞住塞住,但係聽力冇問題
有冇師姐打完都有呢個反應?
係唔係正常?
其他地方有冇出口現象呀?

引用:
原帖由 Delimali 於 2021-6-1 02:28 PM 發表

打完唔知會唔會死?
一定會………但唔知幾時

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-6-1 11:26 AM 發表

前兩日打完復必泰,一開始冇乜事,之後打針位開始好熱好興,慢慢成隻手臂都好痛
點知第二次隻手痛到醒,成日隻手都 KEEP 住痛,個針口位仲有少少腫腫起,好似比蟲咬完咁
係唔係正常?
冇分男女,手痛係正常。當然,持續太耐、太痛、或有其他問題,應該去求醫

飯民乞衣,個個白痴
包庇黑暴,無哂良知
引用:
原帖由 sp+mkyxco 於 2021-6-1 05:22 PM 發表

是嗎
係好靚

睇醫生啦

我係現代人
求醫留底.有咩事都可以追溯.
雖然D專家唔會理你

放心唔死得,我打完隻手臂陣痺咗2個月都係咁. (而家都重有陣痺).

引用:

係唔係正常?
係好多人打完都話只手臂好痛,隔幾個鍾后或第二日就冇聽人再講手痛了。。。

引用:
原帖由 狗仔軍師 於 2021-6-1 01:08 PM 發表

其實科興都有同樣副作用…唔好亂吹
問題係科興副作用輕鬆好多

引用:

係唔係正常?
應該睇醫生,唔係開po!

兩日好返,個個都咁

引用:
原帖由 ghost227 於 2021-6-1 05:38 PM 發表

放心唔死得,我打完隻手臂陣痺咗2個月都係咁. (而家都重有陣痺).
睇醫生啦, 咁好有問題喎, 成個月?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]