• 瀏覽: 38,218
  • 回覆: 257
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 sp+mkyxco 於 2021-6-1 04:04 PM 發表

頭像幾靚

熱賣及精選
我打第一針復必泰打完之後手開始痛,痛咗2日!打第二針之後完全無反應,咩事都冇!到現在已經差不多成個月了,無咩唔舒服出現!

有樓抽就要忍

引用:
原帖由 焦急熱情的主席 於 2021-6-1 04:40 PM 發表

打復必泰,第一針當晚針口嚿肌肉硬咗但不痛,持續幾日疲累好似感冒但有力,第二針直頭冇乜副作用,運動好咗同耐力都明顯好過以前。體重點減都差不多減不到,但打咗個半月後,體重輕咗5公斤。
半個月輕 10 幾磅??
好快見報

引用:
原帖由 super168 於 2021-6-1 04:00 PM 發表

咁多人死 , 又唔見你死....
因為我唔打針便唔使死……啊啊

引用:
原帖由 狂收股息 於 2021-6-1 04:54 PM 發表

啲女人隻西俾條大碌能插完一樣會痛幾日啦,打針唔會痛就唔使好多大男人都驚打針啦,思想白癡正一成碌葛咁。
唔夠西水咋

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2021-6-1 05:03 PM 發表

半個月輕 10 幾磅??
好快見報
係個半月

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-6-1 11:26 發表

前兩日打完復必泰,一開始冇乜事,之後打針位開始好熱好興,慢慢成隻手臂都好痛
以為係因為呢次打針要打入啲所以會咁
點知第二次隻手痛到醒,成日隻手都 KEEP 住痛,個針口位仲有少少腫腫起,好似比蟲咬完咁
耳好似搭飛機嗰時啲氣壓差咁塞住塞住,但係聽力冇問題
有冇師姐打完都有呢個反應?
係唔係正常?
黃人話復必泰最好你唔好抹黑復必泰喎

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-6-1 11:26 AM 發表

前兩日打完復必泰,一開始冇乜事,之後打針位開始好熱好興,慢慢成隻手臂都好痛
點知第二次隻手痛到醒,成日隻手都 KEEP 住痛,個針口位仲有少少腫腫起,好似比蟲咬完咁
係唔係正常?
係咁既
如果真係好嚴重 食粒止痛藥
(本小冊子有講)
有2-3日係咁都正常既
痛超過3日就去睇醫生

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-6-1 11:26 AM 發表

係唔係正常?
復必泰係好毒㗎!😪
休息一下吧!

引用:

係唔係正常?
食必利痛就冇事

引用:
原帖由 Delimali 於 2021-6-1 05:06 PM 發表

因為我唔打針便唔使死……啊啊
不過會感染美國肺炎而死.....

引用:

係唔係正常?
問E生

貼錢買難受🤪

引用:
原帖由 Cavallo 於 2021-6-1 04:54 PM 發表

頭像幾靚
是嗎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]