• 瀏覽: 38,217
  • 回覆: 257
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-6-1 11:26 AM 發表

前兩日打完復必泰,一開始冇乜事,之後打針位開始好熱好興,慢慢成隻手臂都好痛
以為係因為呢次打針要打入啲所以會咁
點知第二次隻手痛到醒,成日隻手都 KEEP 住痛,個針口位仲有少少腫腫起,好似比蟲咬完咁
耳好似搭飛機嗰時啲氣壓差咁塞住塞住,但係聽力冇問題
有冇師姐打完都有呢個反應?
係唔係正常?
2,3日無事

熱賣及精選
我只感覺手臂有點痛,你系打完針后沖涼了咩

我打第一針都痛左3日,打第二針後我就捽下個針位,只係痛左1日啫

引用:
原帖由 狗仔軍師 於 2021-6-1 01:08 PM 發表

其實科興都有同樣副作用…唔好亂吹
係?打完刀唔知打咗👩‍⚕️💉💪
,科興第一針

🥜者清,局者迷🗨( ̄Д ̄)y🚬一人瀨嘢🦠,冚家確診👨‍👩‍👧‍👦
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
把手握緊,裡頭什麼也沒有;而鬆開手,你所擁有的是一切。
我都係BNt 第一針冇咩 第二針就少少燒 休息一日冇咩  打針前後休息夠多飲水 我老公第一針時唔夠休息打完幾辛苦 第二針前後休息夠狂飲水 第二日照常返工 加油 休息下多飲水。

打復必泰,第一針當晚針口嚿肌肉硬咗但不痛,持續幾日疲累好似感冒但有力,第二針直頭冇乜副作用,運動好咗同耐力都明顯好過以前。體重點減都差不多減不到,但打咗個半月後,體重輕咗5公斤。

江湖傳聞越後生反應越大

我打完死左成個月

條麻甩佬插咗你咁多次你有冇嗌痛!?

引用:
原帖由 Bathsheba 於 2021-6-1 11:26 AM 發表

前兩日打完復必泰,一開始冇乜事,之後打針位開始好熱好興,慢慢成隻手臂都好痛
以為係因為呢次打針要打入啲所以會咁
點知第二次隻手痛到醒,成日隻手都 KEEP 住痛,個針口位仲有少少腫腫起,好似比蟲咬完咁
耳好似搭飛機嗰時啲氣壓差咁塞住塞住,但係聽力冇問題
有冇師姐打完都有呢個反應?
係唔係正常?
第一針後4少時開始痛,痛足2日半,跟住自然無事,第二針反而好好多

正常,痛兩日

正常ga , mRNA , 即係打某段基因片段入你身體。
而家你自身DNA重寫緊,正常反應。
好快你就好似哥c9 咁,可以吸收幅射再噴火

引用:
原帖由 狗仔軍師 於 2021-6-1 01:08 PM 發表

無喎,我打完2針科興,正常過西咁。。。

引用:

科興出咗名副作用較低, 打完隻手就算痛都無咁誇張, 你無知就唔好亂吹

引用:
原帖由 Delimali 於 2021-6-1 02:28 PM 發表

打完唔知會唔會死?
我保證你打完後1000年都唔死, 信我

啲女人隻西俾條大碌能插完一樣會痛幾日啦,打針唔會痛就唔使好多大男人都驚打針啦,思想白癡正一成碌葛咁。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]