• 瀏覽: 21,569
  • 回覆: 160
  • 追帖: 3
求助!第1次出Post真係想問意見, 同左個男仔一齊冇耐, 交友app識既, 為人都正常, 我地識左半個月一齊左, 最近親密行為時發現佢全身都好光滑, 包括私密部位, 應該有毛既地方佢都係無毛, 對腳光滑過我, 連塊面都係一條鬚都冇, 我有問過佢點解佢好似冇咩鬚咁, 佢有D支吾以對, 話自己做過激光, 因為皮膚敏感. 究竟佢係有咩隱疾定係佢其實有咩癖好?

熱賣及精選
引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-6-1 11:13 AM 發表

求助!第1次出Post真係想問意見, 同左個男仔一齊冇耐, 交友app識既, 為人都正常, 我地識左半個月一齊左, 最近親密行為時發現佢全身都好光滑, 包括私密部位, 應該有毛既地方佢都係無毛, 對腳光滑過我, 連塊面都係一條鬚都冇, 我有問過佢點解佢好似冇咩鬚咁, 佢有D支吾以對, 話自己做過激光, 因為皮膚敏感. 究竟佢係有咩隱疾定係佢其實有咩癖好?
連格勒底都冇?

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-6-1 11:13 AM 發表

佢不是百份百男人

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-6-1 11:22 AM 發表

連格勒底都冇?
本身都唔想提 但佢個度都冇毛
仲要係好細滑
除左有頭髮之外都冇毛

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2021-6-1 11:41 AM 發表

本身都唔想提 但佢個度都冇毛
仲要係好細滑
除左有頭髮之外都冇毛
咁奇怪? 不如問下佢係咪有咩隱疾?

千年難得一見嘅甩毛青龍,,,

引用:
原帖由 Housey 於 2021-6-1 11:28 AM 發表

佢不是百份百男人
變性人都有毛啦
佢一定係D9異形禁區偷走出黎

真正白虎。。。。

Oman~
青龍配白虎啦

引用:

外星人嚟嫁

你約我出來, 等我比你比較一下真男人

引用:

以前可能系基佬

可能係公公

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
引用:

你都唔係食家😅

請問. 私處. 即係條JJ同埋個C眼既毛毛. 點做激光脫毛呀??? 係就係做到,. 但.....真係會有男人咁做咩???  幫我問問你條仔呀. 我都想去試下, 無毛既感覺. 真係好正. 可以扮女人. 又可以取悅基佬個心...,.,我鍾意呀. 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]