• 瀏覽: 2,996
  • 回覆: 21
老豆同阿哥想換電子鎖,老母嫌貴又話要記密碼強烈反對,發緊脾氣唔煮飯…

我支持邊方好?
A,老豆同阿哥,先例一開唔只有新鎖,諗左好耐想裝修埋間房都可以順便實現
B,老母,首先有飯食,其次老母已經出到$500利誘爭取我支持

點揀好?

換指紋鎖5使記密碼

緊係羅左500蚊先啦

引用:
原帖由 今天我 於 2021-5-24 05:12 PM 發表
老豆同阿哥想換電子鎖,老母嫌貴又話要記密碼強烈反對,發緊脾氣唔煮飯…

我支持邊方好?
A,老豆同阿哥,先例一開唔只有新鎖,諗左好耐想裝修埋間房都可以順便實現
B,老母,首先有飯食,其次老母已經出到$500利誘爭取我支持

點揀好?
裝修埋間房啦唔使俾錢

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-5-24 05:25 PM 發表
換指紋鎖5使記密碼
做指紋鎖正呀面容識別仲正

引用:
原帖由 同歸於盡 於 2021-5-24 07:08 PM 發表
緊係羅左500蚊先啦
攞咗$500交都有嗌,兩票對兩票冇贏冇輸,唔使換唔使裝修。

引用:
原帖由 今天我 於 2021-5-24 05:12 PM 發表

我支持邊方好?

點揀好?
好搞笑🤭

引用:

我支持邊方好?

點揀好?
梗係B! 換黎冇咩用,又易壞,而且壞咗很麻煩。 換過一隻 個開位未必啱。

A
2對1睇勢睇都係人多著數
長遠利益更重要

電子鎖唔係無敵,買電芯錢係一個問題。

食兩家茶禮最好

如果住公屋就唔好攪

有時覺得老一輩都幾矛盾… 成日話電子鎖唔安全, 唔記得密碼點算呀無電點算呀? 又唔講下用一般鎖無帶/唔見鎖匙點算?

指紋解鎖

老人家初頭反對,用左之後,話好好用

香港用電子鎖好易壞

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]