• 瀏覽: 7,296
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
分左手已經好多好多年
不過一直做朋友。
我以為自己有放低。

但今日,佢同我講佢要結婚
原來我都係會直刻二行眼淚
喊住打 恭喜 
唉....

我真係,好鐘意佢。

樓主唯有放低佢吧,我明白你仲有d痛,但如果你能揾到個伴既話,應該會冇乜感覺

引用:
原帖由 xyuli 於 2021-5-19 05:36 AM 發表
樓主唯有放低佢吧,我明白你仲有d痛,但如果你能揾到個伴既話,應該會冇乜感覺
我覺得好似已經找唔到新一個...

當時分左手感耐 我都無找到新一個

引用:
原帖由 makmak456 於 2021-5-19 12:34 PM 發表

雖然結婚只是一張紙,但妳現在應該祝福他,自己好好放下往事。做人往往有很多野想,但又做不到,這便是人生。

引用:
原帖由 makmak456 於 2021-5-19 12:34 PM 發表

樓主睇開d⋯⋯
人地都結婚了,唔想放下都要放下
對自己好d,唔好再諗,唔好再傷害自己了

引用:
原帖由 makmak456 於 2021-5-19 01:54 AM 發表
分左手已經好多好多年
不過一直做朋友。
我以為自己有放低。

喊住打 恭喜 
唉....

我真係,好鐘意佢。
試過, 我留一句 "我未做到大方祝福你, 仍然希望你幸福快樂! "

同感…
當初同ex分手係我提出既…
但分左唔夠1年,前幾日知道佢已經開始左另一段戀情…
先發覺原來自己係仲未放得低…

引用:
原帖由 makmak456 於 2021-5-19 01:54 AM 發表
分左手已經好多好多年
不過一直做朋友。
我以為自己有放低。

喊住打 恭喜 
唉....

我真係,好鐘意佢。
你係鍾意好多年前嘅佢,而唔係今日嘅佢。既然人地都結婚,咪當係一個句號,一個感嘆號去完結呢段感情。。。。唔好再唱耿耿於懷

其實呢個係一個TEST,去睇下自己係唔係放低左。
如果放唔低,分開左幾多年都會有種忐忑不安。
如果真係放低左,就只會同自己講句,佢結婚關我X事咪?

不好想太多!自己好好生活下去

你有沒有聽過 年少有為?
在婚禮上 多喝幾杯 和你現在那位

其實一分左手就不應再聯絡,尤其知對方有新歡,免得自己再受傷。

一般妒忌心啫

和你冇任何關系,唔去睇唔去想

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]