• 瀏覽: 2,532
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
隻薑圖成個 juno咁, 我真係冇。。。

熱賣及精選
咁又未至於juno咁。不過人行起運上嚟,八両金咁都有得紅。
呢個人,韓星風格囉,好聽就脂粉味濃,坦白嗰句就乸乸地,啱細路女。
如果你唔識欣賞,代表你唔後生了。
而我都唔識欣賞。

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-5-19 02:11 PM 發表

咁又未至於juno咁。不過人行起運上嚟,八両金咁都有得紅。
呢個人,韓星風格囉,好聽就脂粉味濃,坦白嗰句就乸乸地,啱細路女。
如果你唔識欣賞,代表你唔後生了。
而我都唔識欣賞。
唔只啱路女,仲有好多中女,熟女粉絲

引用:
原帖由 FaceoffGuy 於 2021-5-19 01:02 AM 發表

隻薑圖成個 juno咁, 我真係冇。。。
我真係唔明點解會咁

引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2021-5-19 04:29 PM 發表

佢啲粉絲係淑女中女?我以為細路女妹妹仔。

引用:
原帖由 fayes 於 2021-5-19 04:37 PM 發表

佢啲粉絲係淑女中女?我以為細路女妹妹仔。
細路女都有嘅,但其他年齡層都有

引用:
原帖由 樂森 於 2021-5-19 06:41 PM 發表

那人出錢請班人兼職做姜粉
唔好講少,有中女粉絲好多係因為兩母女一齊去追星,班中女仲出錢登廣告慶祝薑圖生日。

學習雷鋒好榜樣 忠於革命忠於黨
引用:
原帖由 樂森 於 2021-5-19 07:06 PM 發表

咁背後誰人比番錢班大媽搞咁大壇嘢
唔好睇少人,佢真係好多粉絲,唔止香港連澳門啲後生女都好迷佢。上次佢去澳門表演啲女買唔到飛都湧晒響場外等佢。

引用:
原帖由 樂森 於 2021-5-19 07:26 PM 發表

背後發功個位大老闆又真係好闊綽啵,發動咁多人力物力,唔同粉絲扮演不同角色,令到場面好似好壯觀,又配合其他傳媒一起做勢,相當唔簡單啊
講真~就算佢依家真係有咁上下粉絲,都一定唔及得上當年譚詠麟同張國榮。小弟當年有幸響紅館攪的頒獎禮之後,響紅館對開的行人通道睇住兩班粉絲響度開拖

引用:
原帖由 樂森 於 2021-5-19 07:06 PM 發表

咁背後誰人比番錢班大媽搞咁大壇嘢
花姐嗞

引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2021-5-19 16:29 發表

因為小鮮肉,契仔feel?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]