• 瀏覽: 5,975
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
男朋友,我同閨密一齊行山,男朋友係第一次見我嘅閨密。估唔到男朋友行咗一陣就除衫。可能男朋友有啲身型,閨密睇到眼甘甘有個,有一個仲手多多摸佢個胸同肚。男朋友唔知係咪得戚,行完山都冇著返衫就去食晚飯,感受到除咗手多多個位之外,其餘幾個有啲尷尬。

之後話男朋友被人睇蝕晒,俾人任摸感覺好似鴨。男友居然仲話冇所謂,又話男人唔著衫冇問題。

到底係我太緊張,定係佢太粗魯?

熱賣及精選
引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-18 10:33 PM 發表

男朋友,我同閨密一齊行山,男朋友係第一次見我嘅閨密。估唔到男朋友行咗一陣就除衫。可能男朋友有啲身型,閨密睇到眼甘甘有個,有一個仲手多多摸佢個胸同肚。男朋友唔知係咪得戚,行完山都冇著返衫就去食晚飯,感受到除咗手多多個位之外,其餘幾個有啲尷尬。

之後話男朋友被人睇蝕晒,俾人任摸感覺好似鴨。男友居然仲話冇所謂,又話男人唔著衫冇問題。

好似我初初識我老公咁,好快就會得寸進尺。依家老公好似攞正牌唔著衫

引用:
原帖由 sillychungsilly 於 2021-5-18 11:15 PM 發表

好似我初初識我老公咁,好快就會得寸進尺。依家老公好似攞正牌唔著衫
你接受到佢俾人睇哂?

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-18 11:51 PM 發表

你接受到佢俾人睇哂?
身體係佢嘅,佢接受到就OK。講睇蝕我老公比你男友誇張好多

引用:
原帖由 sillychungsilly 於 2021-5-19 01:41 AM 發表

身體係佢嘅,佢接受到就OK。講睇蝕我老公比你男友誇張好多
點樣誇張?

睇都會舌? 唔見舊肉?

Oman~
你閨密係男定女?

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-5-19 11:29 AM 發表

你閨密係男定女?
當然係女

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-18 10:33 PM 發表

唔會呀!妳覺得妳男朋友好先帶佢出來,如果妳唔放心下次唔好再帶佢出來!
妳班閨密有幾多個?佢哋知妳帶男朋友出來行山?妳班閨密又點樣著去行山?有沒有著得好少引妳男朋友呀?

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-19 11:41 發表

當然係女
你男友點解要唔著衫食晚飯

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-5-19 12:00 PM 發表

你男友點解要唔著衫食晚飯
佢話男人熱唔著上身衫好正常

引用:
原帖由 roihk18 於 2021-5-19 11:43 AM 發表

唔會呀!妳覺得妳男朋友好先帶佢出來,如果妳唔放心下次唔好再帶佢出來!
妳班閨密有幾多個?佢哋知妳帶男朋友出來行山?妳班閨密又點樣著去行山?有沒有著得好少引妳男朋友呀?
佢地3個女仔,著行山裝行山,冇著得好少

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-19 12:53 發表

佢話男人熱唔著上身衫好正常
係餐廳未見過有人唔著衫食飯

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-19 12:56 PM 發表

佢地3個女仔,著行山裝行山,冇著得好少
如果是這樣,佢哋都是欣賞妳男朋友身型多啲!
妳閨密有沒有拍拖?

上黎講冇用,同你男友講

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]