• 瀏覽: 5,974
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 美羅 於 2021-6-3 03:04 PM 發表

男人係好自然比人睇,無鹹濕嘅感覺,純粹欣賞藝術品咁。
男友話如果身型唔好就唔會俾人望,所以佢唔介意俾人𥄫,仲feel到有啲成功感

熱賣及精選
引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-22 02:29 PM 發表

你唔阻佢?你有咩感受?
佢對住我日日都全裸,睇慣哂,懶去阻

男朋友可能好開心你朋友咁欣賞佢
男人好簡單,比人讚兩讚就梗係想SHOW多D
不過可能冇咩,女仔見到大隻仔都會望多兩望

但如果你唔舒服的話,小D呢D流汗活動,
或者唔好叫你D FRD,只係兩個去行山

引用:
原帖由 waibean612 於 2021-6-4 12:00 PM 發表

男朋友可能好開心你朋友咁欣賞佢
男人好簡單,比人讚兩讚就梗係想SHOW多D
不過可能冇咩,女仔見到大隻仔都會望多兩望

但如果你唔舒服的話,小D呢D流汗活動,
或者唔好叫你D FRD,只係兩個去行山
FRD嗰邊講幾句就冇乜嘢,反而我唔鍾意男朋友成日畀陌生人望,好唔自在
佢好似好享受俾人望,更享受唔著衫.任何場合只要冇人話佢就可以一直赤裸上身

男朋友係筍盤, 睇緊D 好既

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-20 02:39 PM 發表

佢地大男朋友幾年,對00後冇興趣
佢地大你男朋友幾年,咁你大定你男朋友大

引用:
原帖由 余詠詩 於 2021-6-5 04:31 PM 發表

佢地大你男朋友幾年,咁你大定你男朋友大
男朋友未到20歲,我大男朋友幾年,同閨蜜差唔多大

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-6-6 04:16 AM 發表

男朋友未到20歲,我大男朋友幾年,同閨蜜差唔多大
大家點樣認識

你驚你D閨蜜食你條仔好過啦!

唔俾佢去街囉

引用:
原帖由 余詠詩 於 2021-6-6 05:38 AM 發表

大家點樣認識
做運動識嘅

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-18 10:33 PM 發表

男朋友,我同閨密一齊行山,男朋友係第一次見我嘅閨密。估唔到男朋友行咗一陣就除衫。可能男朋友有啲身型,閨密睇到眼甘甘有個,有一個仲手多多摸佢個胸同肚。男朋友唔知係咪得戚,行完山都冇著返衫就去食晚飯,感受到除咗手多多個位之外,其餘幾個有啲尷尬。

之後話男朋友被人睇蝕晒,俾人任摸感覺好似鴨。男友居然仲話冇所謂,又話男人唔著衫冇問題。

到底係我太緊張,定係佢太粗魯?
我老公行山都會除上身衫,尋日行完衫搭的士都係赤膊

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-18 10:33 PM 發表

男朋友,我同閨密一齊行山,男朋友係第一次見我嘅閨密。估唔到男朋友行咗一陣就除衫。可能男朋友有啲身型,閨密睇到眼甘甘有個,有一個仲手多多摸佢個胸同肚。男朋友唔知係咪得戚,行完山都冇著返衫就去食晚飯,感受到除咗手多多個位之外,其餘幾個有啲尷尬。

之後話男朋友被人睇蝕晒,俾人任摸感覺好似鴨。男友居然仲話冇所謂,又話男人唔著衫冇問題。

到底係我太緊張,定係佢太粗魯?
男人好自豪被人欣賞

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-5-31 10:55 PM 發表

絕大部份人都傾向竊竊私語講人壞話
去到有人當面開口 你條仔就好冇面了
但係條仔有哪來的自信。

引用:
原帖由 edward1129007 於 2021-6-6 06:45 AM 發表

你驚你D閨蜜食你條仔好過啦!
佢地覺得男朋友太細個。佢地估唔到我會同男朋友拍拖

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]