• 瀏覽: 5,981
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
呢一刻就話手多多,下次唔知摸邊

熱賣及精選
其實你男朋友真係背住你做鴨

引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-5-25 04:58 PM 發表

其實你男朋友真係背住你做鴨
佢做鴨一定好生意

咁你真係介意嘅就真係要好好同你男朋友清楚啦

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-25 06:41 PM 發表

佢做鴨一定好生意
咁咪好囉,你就unun腳等佢做鴨養你😊

引用:
原帖由 S.Boo 於 2021-5-25 10:16 PM 發表

咁咪好囉,你就unun腳等佢做鴨養你😊
我驚佢唔係鴨,係露體狂咋

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-5-21 01:11 PM 發表

佢冇所謂姐 有冇諗過見到既人有冇所謂呢? 當然……有問題既人睇既世界都只會覺得外界既人奇怪 自己好正常
行山熱都話有藉口騷肌 食飯都唔著係咪太over啊…
同佢去長洲,佢真係可以完全唔著衫。佢喺酒店check in, check out, 行入舖頭,搭渡輪甚至去做手作都係上身赤裸。我見提醒好多人目及佢,不過佢冇所謂,又冇人要佢著返衫,吹佢唔脹

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-31 10:52 AM 發表

同佢去長洲,佢真係可以完全唔著衫。佢喺酒店check in, check out, 行入舖頭,搭渡輪甚至去做手作都係上身赤裸。我見提醒好多人目及佢,不過佢冇所謂,又冇人要佢著返衫,吹佢唔脹
絕大部份人都傾向竊竊私語講人壞話
去到有人當面開口 你條仔就好冇面了

防火防盜防閨蜜啊,要小心

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2021-5-31 10:55 PM 發表

絕大部份人都傾向竊竊私語講人壞話
去到有人當面開口 你條仔就好冇面了
我知呀,佢都知,不過佢照除可也。

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-18 10:33 PM 發表

男朋友,我同閨密一齊行山,男朋友係第一次見我嘅閨密。估唔到男朋友行咗一陣就除衫。可能男朋友有啲身型,閨密睇到眼甘甘有個,有一個仲手多多摸佢個胸同肚。男朋友唔知係咪得戚,行完山都冇著返衫就去食晚飯,感受到除咗手多多個位之外,其餘幾個有啲尷尬。

之後話男朋友被人睇蝕晒,俾人任摸感覺好似鴨。男友居然仲話冇所謂,又話男人唔著衫冇問題。

到底係我太緊張,定係佢太粗魯?
你可以晚晚同佢做幾次愛,等佢無能力去被俾女溝

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-31 10:52 AM 發表

變態佬,應該報警

閨蜜和男友仲系保持距離嘅好

男人冇蝕尼樣野, 只有賺.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]