• 瀏覽: 5,977
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
條仔玩野……信唔過

<新歌友請加我>
Facebook:Mike Kee
《歡歌》ID:7368267
熱賣及精選
引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-5-19 01:43 PM 發表

係餐廳未見過有人唔著衫食飯
大牌檔啲阿叔囉

引用:
原帖由 roihk18 於 2021-5-19 03:16 PM 發表

如果是這樣,佢哋都是欣賞妳男朋友身型多啲!
妳閨密有沒有拍拖?
男朋友有玩街頭健身
閨密有一個有拍拖,有一個從未拍過

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-20 00:02 發表

大牌檔啲阿叔囉
操得咁辛苦,緊係要把握機會蘇下啦

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-20 12:04 AM 發表

男朋友有玩街頭健身
閨密有一個有拍拖,有一個從未拍過
如果是這樣,我都覺得okay沒有太大問題,只是妳自己點睇這件事,再唔係有時可找下朋友傾訴下

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-18 10:33 PM 發表

男朋友,我同閨密一齊行山,男朋友係第一次見我嘅閨密。估唔到男朋友行咗一陣就除衫。可能男朋友有啲身型,閨密睇到眼甘甘有個,有一個仲手多多摸佢個胸同肚。男朋友唔知係咪得戚,行完山都冇著返衫就去食晚飯,感受到除咗手多多個位之外,其餘幾個有啲尷尬。

之後話男朋友被人睇蝕晒,俾人任摸感覺好似鴨。男友居然仲話冇所謂,又話男人唔著衫冇問題。

到底係我太緊張,定係佢太粗魯?
好彩唔係你男友同埋閏物去沙灘,唔係的話,可能除X同手多多個位。。。。

其實個男仔行為又真係古怪小小。。。

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-5-20 07:18 AM 發表

操得咁辛苦,緊係要把握機會蘇下啦
尋日同佢嘅朋友踩單車加BBQ ,當然又趁機show肌

除我之外,其他人不能摸

引用:
原帖由 zzxxccvvv600 於 2021-5-18 10:33 PM 發表

男朋友,我同閨密一齊行山,男朋友係第一次見我嘅閨密。估唔到男朋友行咗一陣就除衫。可能男朋友有啲身型,閨密睇到眼甘甘有個,有一個仲手多多摸佢個胸同肚。男朋友唔知係咪得戚,行完山都冇著返衫就去食晚飯,感受到除咗手多多個位之外,其餘幾個有啲尷尬。

之後話男朋友被人睇蝕晒,俾人任摸感覺好似鴨。男友居然仲話冇所謂,又話男人唔著衫冇問題。

到底係我太緊張,定係佢太粗魯?
男人點會睇蝕㗎, 又唔係冇著底底去行山?怕係你男友會同閨密偷食就真!😆

引用:
原帖由 愛吃的小貓 於 2021-5-20 10:56 AM 發表

除我之外,其他人不能摸
唔會俾人地摸自己男朋友掛

引用:
原帖由 roihk18 於 2021-5-20 07:44 AM 發表

如果是這樣,我都覺得okay沒有太大問題,只是妳自己點睇這件事,再唔係有時可找下朋友傾訴下
我有找朋友傾,佢地都覺得少少怪,但唔介意

防火防盜防閨蜜

引用:
原帖由 bq87kl 於 2021-5-20 02:23 PM 發表

防火防盜防閨蜜
佢地大男朋友幾年,對00後冇興趣

引用:
原帖由 FaceoffGuy 於 2021-5-20 08:38 AM 發表

好彩唔係你男友同埋閏物去沙灘,唔係的話,可能除X同手多多個位。。。。

其實個男仔行為又真係古怪小小。。。
星期六日就會,仲要露營

引用:
原帖由 牧夫座 於 2021-5-19 06:30 PM 發表

上黎講冇用,同你男友講
有同佢講呀。佢咪話男人唔著衫冇所謂,平時佢都係咁,唔介意人地眼甘甘。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]