• 瀏覽: 6,118
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
啱啱有左第一個BB, 想請個姐姐幫下手. 

一問之下原來依家係姐姐揀工,我有初生BB好難請....點算? 

熱賣及精選
要有夢 ;)
引用:
原帖由 今天美麗 於 2021-5-18 03:11 PM 發表

一問之下原來依家係姐姐揀工,我有初生BB好難請....點算? 
難,記住點都好。斷約勿用。

引用:
原帖由 今天美麗 於 2021-5-18 03:11 PM 發表

有老有B,疫情下都幾難請啦!無6000你都唔使唸!完約有經驗嘅,隨時叫8000,上年尾10000都叫過

引用:
原帖由 J2台 於 2021-5-20 09:04 PM 發表

唔好請啲辣同靚  我fd就係請左個好撚辣既  平時放假出去 熱褲高跟化撚到好靚  大腿有紋身架  發現佢原來接客架 識好多鬼佬 最後約滿即唔續在請另一個
臭雞,賓妹印妹全部都係雞

引用:
原帖由 哈囉深情的樹枝 於 2021-5-24 02:07 PM 發表

而家啲工人好多要求架, 要自己房, 又要放weekend!
要自己房, 方便佢自我撿疫21日,方便佢自凟

搵間好啲嘅僱傭中心問下, 會多啲姐姐選擇

引用:
原帖由 eudorafung 於 2021-5-25 11:43 AM 發表

搵間好啲嘅僱傭中心問下, 會多啲姐姐選擇
唉, 但係我宜家都幾急搵agent 幫手.
有無好介紹?

引用:
原帖由 今天美麗 於 2021-5-26 02:23 PM 發表

唉, 但係我宜家都幾急搵agent 幫手.
有無好介紹?
你可以試下Helpers Pro 我自己用過, 請到個唔錯既姐姐!
但當然唔寫包單啦!

引用:

係好難請,我果姐姐又話要走,價高者得

引用:
原帖由 旺季深情的老闆 於 2021-5-29 03:25 PM 發表

係好難請,我果姐姐又話要走,價高者得
我果個姐姐,又偷錢,做唔夠三個月就偷,偷人哋結婚嘅利是。而家又借財仔。都唔知點解仲有人要。

引用:
原帖由 紫色的喵喵 於 2021-5-20 09:09 PM 發表

難,記住點都好。斷約勿用。
係,我姐姐又話要走,佢又偷錢,做唔夠三個月就偷,偷人哋結婚嘅利是。而家又借財仔。都唔知點解仲有人要。

引用:
原帖由 旺季深情的老闆 於 2021-5-29 03:42 PM 發表

係,我姐姐又話要走,佢又偷錢,做唔夠三個月就偷,偷人哋結婚嘅利是。而家又借財仔。都唔知點解仲有人要。
lee d pk一定要公開佢資料,免下一手受害

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]