• 瀏覽: 1,873
  • 回覆: 18
因為經量多食避孕藥, 食左2個月D副作用越黎越犀利, 頭暈, 頭痛, 潮熱盜汗,
心悸, 腳軟無力, 無胃口作悶, 上個星期頂唔順停藥, 停藥後2天黎M, 但
已停藥一個星期多, D副作用唔舒服症狀仲係有

想請教下有冇姊妹過往都有同樣經驗, 停藥後幾耐D副作用先會消失呀! 拜託拜託

熱賣及精選
呢D野唔講得少,快D睇醫生啦

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
點可以亂吃
快D睇醫生
可大可少㗎

引用:
原帖由 甜豆 於 2021-5-12 07:22 PM 發表

點可以亂吃
快D睇醫生
可大可少㗎
係醫生開比我, 問醫生佢又話停藥副作用就會冇,而家都仲有

男人食就緊係唔舒服啦

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 Anglok 於 2021-5-12 03:18 PM 發表

因為經量多食避孕藥, 食左2個月D副作用越黎越犀利, 頭暈, 頭痛, 潮熱盜汗,
心悸, 腳軟無力, 無胃口作悶, 上個星期頂唔順停藥, 停藥後2天黎M, 但

想請教下有冇姊妹過往都有同樣經驗, 停藥後幾耐D副作用先會消失呀! 拜託拜託
會有好多隱性嘅副作用,嚴重嘅可能會有癌症

引用:
原帖由 tfortest 於 2021-5-12 07:42 PM 發表

男人食就緊係唔舒服啦
即係你食過啦

引用:
原帖由 甜豆 於 2021-5-12 08:34 PM 發表

即係你食過啦
係呀 仲好鮮甜架

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 tfortest 於 2021-5-12 09:07 PM 發表

係呀 仲好鮮甜架
聽說男人吃了會自廢武功啵

你要揾偉哥幫幫手Iu

引用:
原帖由 甜豆 於 2021-5-12 10:16 PM 發表

聽說男人吃了會自廢武功啵

你要揾偉哥幫幫手Iu
聽說回我嘅都終身自廢

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
快D睇醫生

帶袋

鐘意中出

睇中醫好過啦

本球隊年齡廿幾至四十幾, 有興趣約戰上水/粉嶺場地請pm聯絡
引用:
原帖由 Anglok 於 2021-5-12 03:18 PM 發表

妳有同醫生講已停藥?但副作用還在嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]