• 瀏覽: 8,213
  • 回覆: 25
[隱藏]
母親節嗰日,我帶咗男朋友返屋企食飯。其實兩老都唔係第一次見到我男朋友,原本都唔係太喜歡佢,因為佢中學到大學都係外國讀書,直到近兩三年先返香港幫屋企手做嘢,所以好多嘢都有少少唔夾……不過相處耐咗大家都習慣咗……

母親節咗兩日,我男朋友仲好開心咁同我講,佢終於搵到份禮物比我媽媽,仲話搵咗好多耐終於搵到,我見佢咁開心,又係外國大,呢啲人情世故都唔會少啦,所以就冇問佢買咗乜,我自己都留返個驚興。

點知有驚冇興。

嗰日佢拎咗個大紙盒上嚟,我仲以為係乜名牌袋,心諗佢出手咁大方,到時我要送返啲乜比佢媽媽……

食飯之前,阿媽就話想睇下係乜,點知一打開面都青埋……係一套絲質長裙之類嘅嘢,仲有啲 Lace 係上面,我阿媽立即問佢有冇拎錯嘢,係乜嚟……我男朋友望一望,話冇拎錯,佢話呢套可以當睡衣著,又可以當內衣著,如果襯得好可以出街著,仲話好多外國明星都會咁著出街……未等男朋友解釋完,阿爸直接話「呢套跟本就係底衫褲!!」

之後氣氛都有啲尷尬,不過阿媽同我都打完場,趕佢哋去食飯,成餐飯就係呢個尷尷尬尬嘅情況下食完,食完之後我都唔好思意留男朋友係度,急急腳就同佢走咗……

佢阿媽就咁保守,佢自己反而就咁open,呢家人發生乜事……



熱賣及精選
呢類?楊冪都著,正嘢嚟,唔平架


附件

d5385539.jpg(37.09 KB)

2021-5-10 11:03 AM

d5385539.jpg

引用:
原帖由 膠突 於 2021-5-10 11:03 AM 發表

呢類?楊冪都著,正嘢嚟,唔平架
明星著咪好睇,師奶著就……



你即刻叫你老母著出嚟睇嘛!


[隱藏]
佢好大野心,想母女兼得


我有聽話外國女仔送底褲比男仔=做朋友,即係佢當你係兄弟親人……男送女我就唔知啦


邊有人會送內衣比人做禮物。你男朋友可能係心理變態,建議分手。


唯一解釋係男友中意咗女友阿媽 ?🤔🎁👙🧓🏻🥰


唯一解釋係男友做內衣的,不要想太多


[隱藏]
鬼仔性格係咁?


唔係開放定保守問題,而係正常定白痴嘅分別。


又真係老尷嘅


你男朋友係咪博你媽唔要,轉贈俾你,又可以母親節有送禮,又可以唔使直接叫你著性感內衣玩,一禮物兩用,一舉兩得


幾廿歲人著件睡衣出街


[隱藏]
世伯:底衫褲!!正呀!


提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]