• 瀏覽: 4,758
  • 回覆: 26
佢一開始同我好好嫁
過左半年之後 唔知係咪識左第2個 對我越黎越差。
拖多左半年,佢今日終於同我分手啦。

唉~好想搵人傾下

熱賣及精選
拜拜就拜拜,下一個更乖

引用:
原帖由 iamallwet 於 2021-5-5 10:15 PM 發表

佢一開始同我好好嫁

唉~好想搵人傾下
隨緣喇

引用:
原帖由 iamallwet 於 2021-5-5 10:15 PM 發表

佢一開始同我好好嫁

唉~好想搵人傾下
其實半年時間未少,如果拖到你兩年四年六年八年結埋婚生咗個仔佢先做啲咁嘅嘢你個後果會好嚴重-你要自己一個照顧小朋友你自己想咁-而且個渣男遠都唔會再返嚟同佢一齊你覺得開心-我同我老婆相識分都係用咗六年仲加埋個小朋友㖭人哋同佢傾幾句佢就想理人哋屋企我嗰個咪更加衰

引用:

佢一開始同我好好嫁

唉~好想搵人傾下
我都知道呢排係想搵人傾多啲計.
況且我又係有冇興趣大家一齊傾下新下-冇其他特別意思只係想搵個知音人傾下

引用:

佢一開始同我好好嫁

唉~好想搵人傾下
係唔係只用whatapp 講你講?

引用:
原帖由 樓上大湯圓 於 2021-5-11 01:09 AM 發表

我都知道呢排係想搵人傾多啲計.
況且我又係有冇興趣大家一齊傾下新下-冇其他特別意思只係想搵個知音人傾下
分手 真係幾痛

開心啲啦,過去左咪算囉… 唔懂得珍惜嘅人,絕對唔會感到可惜。祝福妳

去拜神啦

提示: 違規內容已被屏蔽
過左12日,希望你已放低左,否則我地可以傾,我新鮮熱辣,在分開邊緣,陪審團已定罪,係未判終生分手。個心痛到好似唔係自己咁。

明白嘅~我都知失戀好痛
不過每一次經歷我都當係一個成長嘅機會
反思自己今次嘅不足
從而令自己變得更好
自然就會遇到下一個更好

其實早啲分好過遲啲分,有時拖住都未必係好事,放過他人放過自己!裝備好自己再重新出發

人生難免遇到不對的人,微笑迎接下一段戀情,加油。

引用:

佢一開始同我好好嫁

唉~好想搵人傾下
妳大把市場💪
好好裝備自己

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]