• 瀏覽: 12,389
  • 回覆: 96
  • 追帖: 3
我好少咁直接講一個人身材缺點,不過對住我表姐真係忍唔到……

佢成日叫我介紹男仔比佢,佢個語氣仲要講到我識好多男仔,是但介紹一兩個比佢都得……首先我多朋友,不論男女,都係自己去唔同活動識返嚟,唔係好似佢咁坐喺屋企乜都唔做就有,一係見到有人望佢就白鴿眼以為個個都係呃佢上床咁……

講起呢度又係好笑,佢成日覺得啲男人見到佢就會好興奮,佢話自己呢種叫「綿花糖女孩」身形,不過以佢 161-162 cm,80 kg  重,我覺得佢似一個保齡球多過似「綿花糖女孩」,最緊要係佢成日拎住「綿花糖女孩」呢一點唔肯減肥,仲要成日買啲日系可愛風 STYLE 返著,只不過係有七成都係唔啱著,仲有三成係要特登訂同自己改。同佢行街,有男人望過嚟,佢就會話「睇下又有男仔望我啦,真係好煩!」,雖然我唔肯定對方係唔係望緊我,不過應該唔係望佢先。

好心佢真係學下佢個妹,控制下飲食,用返個正常人心態出去識下人……唔係下下以為自己好可愛好多人要……

利申︰肥就肥,唔好話自己係微胖又或者乜綿花糖女孩,肥婆係唔會又軟又香甜,因為綿花糖嘅重點,係輕。

熱賣及精選
去一四一出段廣告。咩回應佢自然知。

佢162cm
就算60kg都已經好難講
80kg都夠膽FF自己係粒綿花糖!?

唔講其他, 為自己健康都應該減減佢啦

引用:
原帖由 hugeching 於 2021-5-4 04:47 PM 發表

佢成日叫我介紹男仔比佢,佢個語氣仲要講到我識好多男仔,是但介紹一兩個比佢都得……首先我多朋友,不論男女,都係自己去唔同活動識返嚟,唔係好似佢咁坐喺屋企乜都唔做就有,一係見到有人望佢就白鴿眼以為個個都係呃佢上床咁……

講起呢度又係好笑,佢成日覺得啲男人見到佢就會好興奮,佢話自己呢種叫「綿花糖女孩」身形,不過以佢 161-162  ...
好認同,肥就係肥!唔好講自己屈自己係可愛!又懶唔做運動,唔做運動就制控下飲食!又唔做!仲要以為自己係可愛...佢哋心裏係有句說話嘅,我知我係肥,不過肥嚟講我唔算差!笑其他佢視為肥過佢嘅人,不過只係佢單向認為架啫!

80kg,豬西

諸行無常、諸法無我、涅槃寂靜
諸佛如來是法界身,入一切眾生心想中
佢是吾是覺得自已可以改變個世界

人可以無知,但不可以不知道自已的無知!
心態好的人,一輩子都好!
引用:
原帖由 hugeching 於 2021-5-4 04:47 PM 發表

講起呢度又係好笑,佢成日覺得啲男人見到佢就會好興奮,佢話自己呢種叫「綿花糖女孩」身形,不過以佢 161-162  ...
佢係超自戀狂

引用:
原帖由 再見阿朗 於 2021-5-4 05:04 PM 發表

去一四一出段廣告。咩回應佢自然知。
只要放相上嚟,就略知八九反應啦

聽文字都馬上立體曬。你表姐就系遲美麗

引用:

無圖點討論

介紹黎識下可以嗎?THX!

引用:

_你 咁樣都叫「微胖」世界冇肥胖啦

介紹肥虎型既男人比佢識咩得。話對方自稱微脂肪型男。

引用:

我閨蜜都係成日話自己係肥妹中嘅靚女!但唔係囉!似足D泰國肥女人,都成五張啦!係肥婆,唔會係肥妹!fd呀,Wechat都 set公開,D相直情係網絡詐騙,有D男人 add佢就飄哂,有次仲比人呃,都唔知點同佢講!

女人黎講如果唔係上圍特別驕人,60KG都已經好肥
80KG係咩概念,好恐怖。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]