• 瀏覽: 13,027
  • 回覆: 101
  • 追帖: 2
我自己屋企母親節都係一切從簡,而我媽媽都唔太喜歡收禮物,我自己都係送下香水比媽媽。

原本都諗緊母親節洗唔洗去女朋友屋企食飯,不過又好在我哋屋企因為要約埋其他人,所以星期五食…

然後,今朝,我女朋友SEND咗一張LIST比我,我睇一睇,都係一啲家庭小電器,例如風筒、吸塵器、氣炸鍋之類

我原本以為係佢做嘢啲嘢都冇應佢,點知佢LUNCH嗰時再問我睇咗未,我答佢睇咗啦。

點知佢叫我係LIST入面買一樣,當母親節禮物送比佢媽媽,話要打好個印象,仲話啲嘢都唔難買,是但去一間電器舖都有,不過要買返佢指定嗰啲,唔好買同類但唔同牌子嘅嘢,因為佢媽媽唔鍾意……

呢次我決定唔會送,CLS,我自己媽媽都未敢咁過份,佢憑乜?如果佢媽媽要買就自己嚟同我講呀嘛

熱賣及精選
引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-5-4 03:27 PM 發表

我自己屋企母親節都係一切從簡,而我媽媽都唔太喜歡收禮物,我自己都係送下香水比媽媽。

原本都諗緊母親節洗唔洗去女朋友屋企食飯,不過又好在我哋屋企因為要約埋其他人,所以星期五食…

然後,今朝,我女朋友SEND咗一張LIST比我,我睇一睇,都係一啲家庭小電器,例如風筒、吸塵器、氣炸鍋之類

我原本 ...
為何要打好個印象?
你平時表現好差?

所以你女朋友係諗住叫你買佢送俾呀媽份母親節禮物?老實講,個媽就自己嘅,佢想送應該自己送,你肯幫佢俾或者再買份送俾佢媽係你嘅選擇,但唔係老奉

引用:
原帖由 飯兵兵 於 2021-5-4 03:27 PM 發表

我原本 ...
以後係金鍊金鈪金臂釧

佢老母要買就自己嚟同你講,真係CLS你憑乜?

送扎菊花就可以

第日禮金收平啲

玩大去, 送個鬧鐘

引用:

我原本 ...
Cls , 咁過份 , 去紙紥舖訂貨送去

除非可以上埋佢阿媽3p. 如果唔係唔好理,要求過份

引用:

我原本 ...
你送一樣 第二條仔送另一樣 第三條仔又送另一樣

引用:

我原本 ...
睇番你以往開過嘅帖…

轉頭咪又係會死死地氣買上去~~~

實力單身

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2021-5-4 05:07 PM 發表

睇番你以往開過嘅帖…

轉頭咪又係會死死地氣買上去~~~
牛煮表示…cls㗎!真係夠膽唔買咩…

唔係揀一樣,係臀部買晒呀……

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2021-5-4 09:03 PM 發表

牛煮表示…cls㗎!真係夠膽唔買咩…

唔係揀一樣,係臀部買晒呀……
佢條女已經睇穿曬佢㗎喇~~

有錢無膽……等同高分低能…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]