• 瀏覽: 6,047
  • 回覆: 72
仔都同你生埋啦, 每個月先得個幾日m到, 霸住個廁所多少少時間...
點解都唔識體諒下我, 今朝出門口又同老公為左咁小事又鬧交...
女人m到就係咁架啦!同埋m到真係好容易會肚痛GAMA....

而且又會暈暈地, 個人好攰, 心情又唔好....
做老公都唔體諒下.... 夜晚忍住放左個屁, 又話我!
佢平時係廳咪又係大大聲放屁!!!!

我真係好嬲點解做人老公, 都唔體諒下...
肚痛我想嫁咩! 我可以控制到個肚唔痛咩?
係我要肚痾既!係個子宮依家玩野, 控制住我, 好唔好!

今次啖氣我唔好忍, 決定返娘家!好嬲呀😡😡😡

熱賣及精選
有2個廁所就解決到

引用:
原帖由 可惜我不是人 於 2021-5-4 11:47 AM 發表

仔都同你生埋啦, 每個月先得個幾日m到, 霸住個廁所多少少時間...
點解都唔識體諒下我, 今朝出門口又同老公為左咁小事又鬧交...
女人m到就係咁架啦!同埋m到真係好容易會肚痛GAMA....

我真係好嬲點解做人老公, 都唔體諒下... ...
未生之前M到無痛?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
咁小事鬧交 情趣嚟

經痛很麻煩,不過可以解決來經唔痛的,純粹分享給女人。

有一種方法可以來經唔痛,如果樓主想了解,可以分享一下給你。

買間3房套咪得囉,2個廁所唔使爭

引用:
原帖由 可惜我不是人 於 2021-5-4 11:47 AM 發表

過兩年更年奇冇事

M到要去好耐廁所既咩?

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。

引用:

🥣M紅湯佢歎,乜仇都報曬。

引用:
原帖由 manhoman 於 2021-5-4 01:53 PM 發表

有2個廁所就解決到
  我都想, 屋企得300幾呎, 無兩個廁所...

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-5-4 06:27 PM 發表

未生之前M到無痛?
唔知點解生完仔之後個身體弱左好多......
M到會好頭痛, 心情好差, 同埋血量都好多
M前仲會成日肚瀉, 經期又唔準.....
我都覺得好怪,係咪都要去睇下醫生好....

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-5-4 09:23 PM 發表

咁小事鬧交 情趣嚟
佢鬧我D 語氣好重,  唔知佢係咪更年期
講D說話句句有骨, 仲要阿仔係度都咁樣講野
好似當我唔係人咁

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-5-4 11:03 PM 發表

經痛很麻煩,不過可以解決來經唔痛的,純粹分享給女人。
我想知, 你教下我

樓主每個月都要返娘家住囉

本人命犯天煞孤星 無兒無女 無伴終老 孤獨一生 請勿越界
提示:支持鍵盤翻頁左 右