• 瀏覽: 17,518
  • 回覆: 125
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2021-5-4 01:55 PM 發表

媽媽i love u...我只有頭皮同腳皮!
又幾好主意

熱賣及精選
引用:
原帖由 長崎良荱 於 2021-5-4 10:51 AM 發表

以往母親節我都會請老媽食貴野 / 買袋 或者送5位數字現金比佢做禮物
但呢一年經濟真係差 之前仲有段時間no pay leave 我唔想用咁多錢
今年同佢講今年母親節請佢出去食飯 都預左唔平 食貴D
點知佢話今年送現金算 叫我比2萬蚊佢 佢話出黎做野咁耐 加碼都唔過份
我拒絕左佢 點知佢立即發爛渣 仲用粗口鬧我 話佢辛苦養大我 少少錢都同佢計
我已經解釋左我唔想用咁多錢 但佢仍然講悔氣說 ...
生舊義燒好過

老老豆豆, 你都幾考順

引用:
原帖由 sing2046 於 2021-5-4 01:40 PM 發表

減咗政府嗰五千蚊!實際上比皮半野!萬五蚊你再除番一年,你諗下一個月比幾多錢?咁都唔畀?阿女有冇搞撚錯!
老母突然反常,通常都係佢響班師奶面前認屎認屁。一旦仔女滿足唔到,好難同班師奶交代。所以發脾氣!

母親節又俾、生日俾、過時過節又俾。
一陣又話聖誕禮物。

「一年一次唔緊要」呢個說法是陷阱。
應該平時同家人洗定個腦。
話過時過節慶祝係商人借機呃錢。
平日出街食多啲。不定時送野。
日日都係生日同母親節啦。

引用:
原帖由 長崎良荱 於 2021-5-4 10:51 AM 發表

以往母親節我都會請老媽食貴野 / 買袋 或者送5位數字現金比佢做禮物
但呢一年經濟真係差 之前仲有段時間no pay leave 我唔想用咁多錢
今年同佢講今年母親節請佢出去食飯 都預左唔平 食貴D
點知佢話今年送現金算 叫我比2萬蚊佢 佢話出黎做野咁耐 加碼都唔過份
我拒絕左佢 點知佢立即發爛渣 仲用粗口鬧我 話佢辛苦養大我 少少錢都同佢計
我已經解釋左我唔想用咁多錢 但佢仍然講悔氣說 ...
佢話唔想同你講野,就真係唔好同佢講野,睇下佢幾時認錯

唔俾,寫大字要3球送你過英國

私了你老母囖,反正係甴曱眼中,自己老母都係廢老姐。

好心樓主比佢啦,2蚊雞

斷絕母子關係.睇佢臨老點死

過母親節的原因是女人小器,得罪不起。

女人係好鍾意屈錢
問得你,緊係你曾經比過OR覺得佢食住你啦
咁你拒絕一次,佢遲下識做唔會再問
凡事都有第1次

日日作文,跟住下星期就有報社話,有網民xxxx

俾得到咪俾囉, 唔覺有乜問題喎.

引用:
原帖由 超級扁扁的妹頭 於 2021-5-4 11:58 AM 發表

夜總會媽咪🤔
🤣🤣 笑左

二萬日圓可以被的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]