• 瀏覽: 33,084
  • 回覆: 193
  • 追帖: 6
https://youtu.be/yDCU-B-VjOs

溫柔體貼、端莊賢淑,千依百順,是常見於日本女性身上的標籤,而「娶日本妹」更是不少男士朝思夜盼的夢想。自去年起成為自由工作者,以教授日文和經營Youtube頻道為業的Youtuber Benjamin,就實現了此宅男美夢,把來自關西奈良的日籍太太Momoko帶到香港定居。然而,Benjamin並未自此成為家中的皇帝,太太亦非黑白片中千依百順,沉靜不語的大和撫子。現實中的「日本妹」,不是有妻子身份的奴僕,是有個性,會在男性面前展現強勢的獨立女性。

男方樣子都似日本人,
而且識日文,
這好重要....

熱賣及精選
娶個非洲妹。係咪日日插到飛起。

唔知Benjamin,
使唔使交出所有薪水
給日本太太呢?

熟悉日文,首要條件吧,唔恨得咁多!

引用:
原帖由 Matt1221 於 2021-5-3 01:01 PM 發表

熟悉日文,首要條件吧,唔恨得咁多!
係,日本人通常英文同外語,都麻麻....
想識日本女仔,
多數要懂日文先得......

看多DAV吧

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-5-3 01:10 PM 發表

係,日本人通常英文同外語,都麻麻....
想識日本女仔,
多數要懂日文先得......
你唔好睇完日本AV就當學了日文

引用:
原帖由 阿齊 於 2021-5-3 01:13 PM 發表

你唔好睇完日本AV就當學了日文
我以前同過一個日本女仔,拍拖一年半.
她在英國讀過書,英文好好....
不過樣子麻麻.....最後分手...
懂日文.....選擇會多些....

日本民族自尊咁強,大部份都唔肯遠嫁,所以嫁得俾你既,都唔係典型日本妹性格啦。

引用:
原帖由 Demetrius 於 2021-5-3 01:22 PM 發表

日本民族自尊咁強,大部份都唔肯遠嫁,所以嫁得俾你既,都唔係典型日本妹性格啦。
觀察過日本,
日本女仔如果肯嫁外國人,
多數係白人,歐美人....

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-5-3 12:54 PM 發表

唔知Benjamin,
使唔使交出所有薪水
給日本太太呢?
日日交精就指定動作

引用:
原帖由 武涼深 於 2021-5-3 01:32 PM 發表

日日交精就指定動作
很多日本女仔,結左婚後,都全職做家庭主婦
我前日本女友,
同我講她婚後會繼續工作,(她在香港教日文.)
不過她的薪水,是她自已的.
我負責養家......

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-5-3 12:34 PM 發表

https://youtu.be/yDCU-B-VjOs

溫柔體貼、端莊賢淑,千依百順,是常見於日本女性身上的標籤,而「娶日本妹」更是不少男士朝思夜盼的夢想。自去年起成為自由工作者,以教授日文和經營Youtube頻道為業的Youtuber Benjamin,就實現了此宅男美夢,把來自關西奈良的日籍太太Momoko帶到香港定居。然而,Benjamin並未自此成為家中的皇帝,太太亦非黑白片中千依 ...
早3O多年前,日本女人巳抬頭,除非日本女人本身住鄉村,否則多數都唔會千依百順,我就係經曆過才咁講!

我最想知日本老婆係床上係唔係聽話?

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-5-3 12:54 PM 發表

唔知Benjamin,
使唔使交出所有薪水
給日本太太呢?
呢D就一定

提示:支持鍵盤翻頁左 右