• 瀏覽: 13,020
  • 回覆: 219
  • 追帖: 3
女友話大半個月無job,話啲錢差不多用完,姣黐嗲我每月人工(三份一)俾佢洗,我衝口而出話佢癡線,佢嬲嬲豬,唔肯再造。😪
我話妳黑口黑面俾錢妳我條氣都唔順啦,我又話睇妳表現如何,好咪考慮下囉,佢居然話既然按表現計,就set個價,又話以前免費蝕左俾我。😟
我以為佢開玩笑,點知佢黎真,今次捉蟲,點收科好?😭

熱賣及精選
願賣願買,叫g 要俾錢架,而家係私家擁有,貴D好合理!

引用:
原帖由 ywannal 於 2021-5-3 07:04 AM 發表

願賣願買,叫g 要俾錢架,而家係私家擁有,貴D好合理!
你又知私家擁有?

中出即飛!

當佢做 parttime gf !咁你要求更多服務,

引用:
原帖由 阿齊 於 2021-5-3 06:35 AM 發表

女友話大半個月無job,話啲錢差不多用完,姣黐嗲我每月人工(三份一)俾佢洗,我衝口而出話佢癡線,佢嬲嬲豬,唔肯再造。😪
我話妳黑口黑面俾錢妳我條氣都唔順啦,我又話睇妳表現如何,好咪考慮下囉,佢居然話既然按表現計,就set個價,又話以前免費蝕左俾我。😟
即你每個月平均需要總結多於三份一人工?

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
你頭驢都幾識玩

引用:

你都白痴既,有d玩笑開出來,咪自己冇面。

女人洗男人錢,天公地道。

自己冇本事,就放生人地。

畀張價目表出嚟🤑幫你睇下抵唔抵🤣

引用:
原帖由 央走 於 2021-5-3 07:25 AM 發表

你又知私家擁有?
有可能係!除非唔係

同性交易有乜分別😢

引用:

點收費

引用:

你同佢講搵多d兄弟招呼佢咪大把錢使囉

段分鐘計?每項服務計?🤔😢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]