• 瀏覽: 5,450
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
婚外情不道德之餘又會傳播性病所以結婚之後就算性生活唔完美大家都唔好出軌啦!

https://www.hk01.com/談情說性/519110/細so偷食練美施惹性病予老公感抱歉-hpv可經口交感染安全套難防

熱賣及精選
牛咁樣
食飽又反芻一下,飽又反芻一下

等佢老婆得閒又拮一拮又拮一拮,毒

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-5-2 07:40 PM 發表

牛咁樣
食飽又反芻一下,飽又反芻一下

等佢老婆得閒又拮一拮又拮一拮,毒
41歲前商台DJ細So(蘇耀宗)昨日被爆出婚外情,過去2年半來背妻暗交KOL「阿B」,期間兩人於私竇幽會,更會狂Send露骨短訊,完全將老婆(阿Wing)拋諸腦後。事件唔止令到細So家人失望,一眾一直覺得佢係「好好先生」嘅Fans都跌晒眼鏡,更有唔少人都好想知道邊個係「阿B」,出動人肉搜索。細So尋晚雖然同老婆協商於網上作回應,但今日決定現身同大家面對面交代一聲:「我承認我做錯咗,無論我個人做錯咗,感情事做錯咗,我對唔住我太太﹑我家人﹑關心我及信任我嘅朋友,仲有第三方,我好誠懇講句對唔住,我冇得請求大家原諒,當然我冇得請求太太原諒,將呢個決定交畀大家﹑亦交畀佢(太太)。」

而2018年1月,阿B做身體檢查發現有濕疣,而且係性行為時出血先知中咗HPV,質問下細So認錯:「I’m so sorry b, That’s I 傳染了你,I love you. Don’t give me. Let me hold your hand and teach you.」並承認同阿B一齊前的1年同另一人發生性行為。去年4月阿B因為HPV病毒變成CIN1(子宮頸癌前病變),阿B入院做手術,細So都冇前去探望,醫藥費都係阿B自己畀。

不過二人並非因為染上HPV而分手,真正分手係今年6月左右,細So畀商台抄魷後指冇時間見面,又話老婆發現咗二人關係管得好嚴。

好友指阿B曾送不少禮物予細So,甚至送玩具畀佢兩個仔兒子。細So雖然從未承諾阿B離婚同老婆,但一直氹阿B「生命裏面唔可以冇咗你」,阿B好友指細So分手當日更鬧番阿B轉頭,叫阿B唔好爆畀老婆知,又話自己真係愛阿B,為勢所迫先唔見面。

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2742268/【沒有最震撼】細So認錯重生小三後悔一世%20阿B被惹性病HPV病毒冇斷尾

唔好介意,聖人都有聖病啦

前電台dj, 又係黃c,真係賤格,無個好人

正契弟

You'll never walk alone
自己攞嚟

引用:
原帖由 kenligg 於 2021-5-3 04:02 PM 發表

自己攞嚟
商台DJ 細So (蘇耀宗 So Yiu Chung) 同老婆陳穎楠 (Chan Wing Nam) 無咗性生活就出軌 - 所有老婆都應該緊記要滿足老公嘅性慾!

https://topick.hket.com/article/2742362/【細So出軌】被指傳染性病給小三「阿B」%E3%80%80細So承認帶太太求醫做身體檢查

現年41歲前商台DJ細So(蘇耀宗)被揭背妻出軌,育有兩子的細So,昨日被傳媒揭破跟一位KOL「阿B」展開孽緣兩年多,細So好男人形象破滅,但最後獲太太原諒,不過今日再有傳媒報導,細So跟出軌對象「阿B」展開不倫戀期間,疑似曾傳染性病給方。

小三患性病向細So質問

今日黃昏時份,細So出軌事件又有新進展。有自稱阿B好友向傳媒爆料,指細So跟小三偷情的兩年半期間,曾傳染性病給對方。

據報導指細So跟阿B的不倫戀始自17年,而行事小心的細So,最初是租用葵涌一個單位作偷情之用,但後來因該單位加租,細So沒再租用,每次跟阿B見面,只是用車接送,更常接載阿B上山親熱。

有指在18年1月,阿B接受身體檢查後發現患有濕疣,後來更發現感染HPV,因而向細So質問,而細So曾發短訊給阿B道歉,並承認曾跟另一女子有親密關係。

後來阿B的HPV病毒演變成CIN1(子宮頸癌前病變),因而要進行手術,但細So未有陪同。

至今年6月,阿B決定跟細So割斷關係,而阿B好友亦同時私訊細So太太,希望她勸細So自重,亦叫細So太太前往驗身。

之後其好友再向傳媒爆料,並提供多張細So的短訊截圖,証實所言非虛。至於二人分手原因是否因細So感染了性病,其好友指未必有關,只是細So跟阿B感情有變,阿B好友亦勸二人不如分手。

傳媒就此向細So求証,細So回覆當其時知道阿B染了性病,有作出安慰,事後他跟太太也有驗身。

HPV係好污糟病毒,仲當唔係一回事,有病。

引用:
原帖由 ss20150804 於 2021-5-2 05:04 PM 發表

婚外情不道德之餘又會傳播性病所以結婚之後就算性生活唔完美大家都唔好出軌啦!

https://www.hk01.com/談情說性/519110/細so偷食練美施惹性病予老公感抱歉-hpv可經口交感染安全套難防
唔係為乜有結婚呢樣嘢?係啲人無理而已。剷完青要求髮型師電捲髮係咪無理?

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:
原帖由 ttkwan 於 2021-5-4 04:28 AM 發表

唔係為乜有結婚呢樣嘢?係啲人無理而已。剷完青要求髮型師電捲髮係咪無理?
同意呀!唔應該好似商台DJ 細So (蘇耀宗 So Yiu Chung) 咁同老婆陳穎楠 (Chan Wing Nam) 無咗性生活就出軌 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

做足安全措施

引用:
原帖由 ss20150804 於 2021-5-4 01:29 PM 發表

同意呀!唔應該好似商台DJ 細So (蘇耀宗 So Yiu Chung) 咁同老婆陳穎楠 (Chan Wing Nam) 無咗性生活就出軌 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
正經轉車法制都有途徑……冇理由喺6C會入咗西貢的。人在做……天無眼人都在看:冷氣房始終係冷氣房……明就各明啦。

因果為自然
強說必有孽
愚尤守
明不止者
律以春秋風雨
無為而治

靈魂是一個意念

萬般皆下品,唯有讀書高
引用:
原帖由 ttkwan 於 2021-5-5 03:52 PM 發表

正經轉車法制都有途徑……冇理由喺6C會入咗西貢的。人在做……天無眼人都在看:冷氣房始終係冷氣房……明就各明啦。

因果為自然
強說必有孽
愚尤守
明不止者
律以春秋風雨
無為而治
正經轉車 = 離婚?

一夫一妻根本就係違反自然法則。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]