• 瀏覽: 21,157
  • 回覆: 122
  • 追帖: 3
係TG認識的  佢話我好似劉x華咁靚仔  就主動約我一齊去玩   昨曰同佢由早上五點拍到下午七點  跟住去食埋晚反  埋單時我比錢無問題  點G條女咁樣同我誁
’我陪左你共14小時  每鐘計你$500 即共$7000 見你咁靚仔  咁半價收你$3500, 並送張vip咭比我  下次約都係半價  送私你比你濕錫一次  約多送多  我當糖打過突  乜拍拖要收錢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 萌萌手手 於 2021-5-2 02:54 PM 發表

係TG認識的  佢話我好似劉x華咁靚仔  就主動約我一齊去玩   昨曰同佢由早上五點拍到下午七點  跟住去食埋晚反  埋單時我比錢無問題  點G條女咁樣同我誁
’我陪左你共14小時  每鐘計你$500 即共$7000 見你咁靚仔  咁半價收你$3500, 並送張vip咭比我  下次約都係半價  送私你比你濕錫一次  約多送多  我當糖打過突  乜拍拖要收錢?
因為你有劉x華咁L靚仔,所以先收你錢

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!
立刻反客為主啦 你話咁岩既? 我都收錢喎 我劉華咁靚仔 每小時$800 共$11200
見你靚女收半價 $5600 當你收我$3500 仲欠我$2300 磅水唔該

真定假架?

引用:
原帖由 萌萌手手 於 2021-5-2 02:54 PM 發表

報警啦

引用:

Facebook Add既靚女?大陸G?

樓主揾錯 PTGF !😂

TG系咩黎

下次問清楚

引用:
原帖由 萬家明大樹 於 2021-5-2 03:18 PM 發表

真定假架?

天光5點去拍拖??。。😪

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-5-2 03:57 PM 發表

咁你有無比

重作,早上5點

去消費者委員會投訴,都唔係明碼實價。
打死狗講價,先讓顧客享用服務,而後強迫顧客支付高額費用的霸王行為。.

引用:
原帖由 萬家明大樹 於 2021-5-2 04:05 PM 發表

咁你有無比
俾,點解唔俾?
人地夠膽收,我夠膽俾

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]