• 瀏覽: 16,861
  • 回覆: 61
  • 追帖: 3
今日行街見到 。。。緊身 sport legging/緊身褲現出 t-back褲帶。。其實唔著後面看已經好吸睛,但依家好似話比人知 t-back inside咁

唔想望都唔得添

直男的苦惱。。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 FaceoffGuy 於 2021-5-2 02:07 PM 發表

今日行街見到 。。。緊身 sport legging/緊身褲現出 t-back褲帶。。其實唔著後面看已經好吸睛,但依家好似話比人知 t-back inside咁

唔想望都唔得添

直男的苦惱。。。
你肯定佢係女仔

引用:
原帖由 Ultima 於 2021-5-2 02:57 PM 發表

你肯定佢係女仔
好問題,睇埋前面,一定係,除非唔係。。。

引用:
原帖由 FaceoffGuy 於 2021-5-2 02:07 PM 發表

唔想望都唔得添

直男的苦惱。。。
感覺好姣

引用:
原帖由 FaceoffGuy 於 2021-5-2 03:13 PM 發表

收埋佐,你點睇到
有啲人好渺小

你又知佢着T back,可能佢着無痕底褲呢

又係圖都冇張,無討論空間

樓主睇到菊花濕曬

引用:
原帖由 bi11 於 2021-5-2 16:52 發表

樓主睇到菊花濕曬
賴咗都唔知

唔知呢!不過我見過個穿得非常貼身,觀察咗一段時間都見唔到任何打㡳(後面望,唔敢係前面)。

另外,這些褲係咪好結實?萬一鈎穿咗點算?(冇打底更大鑊)

引用:
原帖由 lunchmeat31 於 2021-5-2 04:29 PM 發表

咁留一點幻想空間畀自己

引用:
原帖由 lunchmeat31 於 2021-5-2 04:29 PM 發表

以個 pat型看,9成係T

引用:
原帖由 phmo 於 2021-5-2 05:13 PM 發表

唔知呢!不過我見過個穿得非常貼身,觀察咗一段時間都見唔到任何打㡳(後面望,唔敢係前面)。

另外,這些褲係咪好結實?萬一鈎穿咗點算?(冇打底更大鑊)
同意有打底就點都有印和鈎穿 就著幾多條都穿

我喺沙灘都見過男人著紅色T-Back, 有什麼驚訝?

引用:
原帖由 FaceoffGuy 於 2021-5-2 03:13 PM 發表

可能係剛交全扮都未定!順便賣seafood 益你老兄!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]