• 瀏覽: 2,037
  • 回覆: 10
會唔會影響少年嘅性取向?會唔會多啲同性戀?

熱賣及精選

附件

CE99446A-572A-43D7-9DD1-9D35BE7D5578.jpeg(258.81 KB)

2021-5-1 09:59 PM

引用:
原帖由 金色牛牛 於 2021-5-1 07:33 PM 發表

我的見解性取向家庭教育十分重要,其實孩子在於人際關係,幼稚園及小學這階段一定要先建立好,所以這部份一定要男女校會比較好,因為玩耍就是最重要一點建立方式. 其次在於學習最重要中學,正常理應以學業為重,所以這階段能分男校及女校才比較合適,待建立好穩定的學術後踏上大學路途或出來社會做事,這時候自會可以接觸真正既人際社交關係.

唔會

引用:
原帖由 金色牛牛 於 2021-5-1 07:33 PM 發表

其實都唔一定既....

引用:

都唔會呀,我女兒在某出名女校讀了幾年冇咩特別改變,主要睇小學期間同孩子的陪伴及相處,衹係覺得中學讀男校或女校會比較好專注,冇咁易多心偏向感情方面.

我讀女校,唔覺影響性取向

應該唔會影響到吧

我兩女st Paul...到了15.16就好喝望男人,每個同學也去溝仔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]