• 瀏覽: 8,584
  • 回覆: 44
唔可以發脾氣,唔可以還嘴,唔可以唔開心,唔可以唔聽話,我係人呀!我唔係天使,我有感情的,有唔開心,你唔開心就要被你鬧,我呢?

我依家好似修煉咁,總之都要開心,要笑,唔可以黑面,黑面可能來經期呢?

所以我依家修煉修煉。

起碼俾當做煮飯婆好呀

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-4-30 07:55 PM 發表
唔可以發脾氣,唔可以還嘴,唔可以唔開心,唔可以唔聽話,我係人呀!我唔係天使,我有感情的,有唔開心,你唔開心就要被你鬧,我呢?
死左先變天使

咁大男人既

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2021-4-30 07:55 PM 發表
我初戀男友就係咁。
佢同我講咩, 我要認同
就吾俾我發表意見, 聽哂佢講就岩哂
最初我好純好聽話, 日子過去, 自己開始覺得吾對路, 想糾正, 已經太遲, 男友覺得一直相處幾年都冇事, 就冇需要改變任何野, 仲來吾知我就佢就得冇哂自我。

最後, 我堅持分手, 走左去, 佢大男人主意, 冇追番我, 咁就告別4年感情😞

引用:
你有排捱

咁又真係慘啲嘅

引用:
原帖由 小小火星人 於 2021-5-1 12:58 AM 發表
咁又真係慘啲嘅
好小事,唔係慘,修煉修煉就可以。😂

引用:
唔可以唔3P

重以為你老公要你做天使比手足分享

天使?

你咪當佢耶穌。

上的香討多真係大開眼界樓主真係做得到?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]