• 瀏覽: 2,322
  • 回覆: 12
男友同太太已分居半年多後,我才同他拍拖,咁唔算小三啦?

不過屋企人始終不喜歡我男友,覺得他玩玩下唔認真,怕我受傷害。

我知道屋企人覺得離婚男人唔方好男人,我點解釋都無用。
往後日子好難取捨。

引用:
原帖由 堡壘 於 2021-4-30 07:16 PM 發表

不過屋企人始終不喜歡我男友,覺得他玩玩下唔認真,怕我受傷害。

往後日子好難取捨。
結婚囉

引用:
原帖由 堡壘 於 2021-4-30 07:16 PM 發表

往後日子好難取捨。
佢分居未辦離婚手續,係咪可以當第三者呢?

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-5-1 12:39 AM 發表

結婚囉
結婚,要佢辦好手續先得。

如果分左居,都唔算係小三

冇其他男人啦?

引用:
原帖由 海島原始的師兄 於 2021-5-4 08:54 AM 發表
冇其他男人啦?
應該冇了😏

咁你屋企人擔心你都正常嘅

有冇用心咁感覺佢有冇太多花言考語 有就或者是花心者色桃老馬了

引用:

往後日子好難取捨。
正常吖,樓主你屋企人辛辛苦苦養到個仔咁大,點知走去同個失婚男拍拖玩hehe,當然會好難受㗎啦

續繼...........做

即係屋企人覺得你值得一個更好的

分居才一陣,咁快又有新歡。。。之前果段夫妻感情,真係薄過紙。正常人都會質疑吧,老婆如衣服。。。哈!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]