• 瀏覽: 12,647
  • 回覆: 87
  • 追帖: 5
本主題由 johnny2greentea 於 2021-4-30 07:54 PM 使用 提升卡 道具
事件係我以前女友...
有個6歲既女, 今年升小學.
因日日吵架, 頂唔順, 今年剛離左婚.
因為個女太細, 要等個女長大, 佢前夫先會搬走.
依家佢同個女訓一間房, 佢前夫訓另一間

我既疑問係, 離左婚真係忡可以同住咩?
=====================================

5月3日編輯 -
多謝各師兄師姐回貼.
我念來念去, 都想像唔到, 個種生活會係點?
日日見到面, 只係有限度咁傾計?  
如果相方因此減少接觸, 咁會唔會變左唔會再吵架?
咁唔會再吵架, 遲D又會唔會結返婚?

熱賣及精選
因吵架而離婚.
但同住, 忡日日見到.
咁既係點呀?
日日見到唔傾計?  

引用:
原帖由 johnny2greentea 於 2021-4-30 02:34 PM 發表

事件係我以前女友...

咁點解你唔接佢倆母女嚟你度住?

遲早又上A1

方便得閒汁

你有屋比人住咩?可以點?

公屋?私樓?

咩意思。。。離婚后做咩唔可以同居,,你唔怕尷尬同面皮厚或者傾好等個女到甘上下先分。。費事有陰影

Oman~
好快又會發生命案

有機會復合

多此一舉

假鬧交,假離婚,我諗緊有咩著數。

引用:
原帖由 johnny2greentea 於 2021-4-30 02:34 PM 發表

事件係我以前女友...

可以。
不關第三者,甚麼都可以。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:

事件係我以前女友...

離咗婚之後有時都要一齊扑野呀

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-4-30 03:11 PM 發表

咁點解你唔接佢倆母女嚟你度住?
我係人夫,極其量只能夠同佢打友誼波 🙈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]