• 瀏覽: 8,645
  • 回覆: 55
今日出 AirTag,男朋友話好方便,可以放係唔用嘢上面,銀包呀袋呀寵物頸圈上面,就可以知道啲嘢去咗邊……
其實我都冇乜點理,佢買佢錢,而且又唔係貴……
但係今日佢無啦啦 send 比我睇,我真係覺得好侮辱……
佢話想買多個,上面刻我面,再叫我帶係身上面,咁佢就可以隨時知我係邊……
佢當我係乜?佢隻寵物?佢隻狗?要隨時隨地查下我係邊????

熱賣及精選
你男友的男友都係送呢D比佢

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
你又唔駛咁大反應🤷🏼‍♂️佢著緊你啫🤷🏼‍♂️正如有啲人著緊隻狗幫隻狗戴咁之嘛🤷🏼‍♂️根本好正常🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 Cadrian 於 2021-4-30 01:15 PM 發表

今日出 AirTag,男朋友話好方便,可以放係唔用嘢上面,銀包呀袋呀寵物頸圈上面,就可以知道啲嘢去咗邊……
佢話想買多個,上面刻我面,再叫我帶係身上面,咁佢就可以隨時知我係邊……

平安鐘嚟㗎…

你有老人痴呆先用😂

如果互送又接受
係愛嘅表現

好明顯係,佢想知你同左佢一齊後,仲有冇偷偷落基吧

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-4-30 02:22 PM 發表

好明顯係,佢想知你同左佢一齊後,仲有冇偷偷落基吧
其實基先鍾意話人基嘅,放心我唔歧視你

基路難行 

記得叫你男朋友唔好用頭帶,對條頸唔好

引用:
原帖由 Cadrian 於 2021-4-30 02:36 PM 發表

其實基先鍾意話人基嘅,放心我唔歧視你
其實基好介意人題個基字,放心我下次會用個K字代替佢

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-4-30 02:50 PM 發表

其實基好介意人題個基字,放心我下次會用個K字代替佢
放心啦,你出櫃冇人會笑你

引用:
原帖由 Cadrian 於 2021-4-30 01:15 PM 發表

當面鬧佢啦,真係好過份

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]