• 瀏覽: 8,533
  • 回覆: 55
引用:
原帖由 Cadrian 於 2021-4-30 01:15 PM 發表

今日出 AirTag,男朋友話好方便,可以放係唔用嘢上面,銀包呀袋呀寵物頸圈上面,就可以知道啲嘢去咗邊……
其實我都冇乜點理,佢買佢錢,而且又唔係貴……
但係今日佢無啦啦 send 比我睇,我真係覺得好侮辱……
佢話想買多個,上面刻我面,再叫我帶係身上面,咁佢就可以隨時知我係邊……
佢當我係乜?佢隻寵物?佢隻狗?要隨時隨地查下我係邊????

唔想用咪轉送比父母,容易唔見

熱賣及精選
引用:
原帖由 Cadrian 於 2021-4-30 02:36 PM 發表

其實基先鍾意話人基嘅,放心我唔歧視你
咁屎忽鬼呢?

引用:
原帖由 Cadrian 於 2021-4-30 01:15 PM 發表

今日出 AirTag,男朋友話好方便,可以放係唔用嘢上面,銀包呀袋呀寵物頸圈上面,就可以知道啲嘢去咗邊……
佢話想買多個,上面刻我面,再叫我帶係身上面,咁佢就可以隨時知我係邊……

PUA泡妞達人-訓練小母狗,課程最後要訓練你做小性奴玩SM

什麼事情自己先找原因吧

我想擺一個係老公個袋

原因:佢成日唔見呢樣唔見果樣

買左四個,一個帶住,一個手代,一個外套,一個後備🤣

其實證明佢係隻狗公,你應該煲狗肉食

柄你
引用:

handhand

引用:

信唔過你

很想要吧

Bxxxx Sir 囚室圖表賤鬥員 "大賭變李+成式超級騙局" 有幾賤睇下就明:
https://bit.ly/2YjtddT
如果你可能係受害人可以立即按以下證監會網上投訴表格:
https://bit.ly/3ci3JpE
Bxxxx Sir叫傻仔日日買晒升跌害傻仔輸自住樓輸首期, 中左就放上facebook宣傳講日日賺, 輸左就理得你死! 日日講晒有可能升跌牛皮收市後吹自己有幾準! 個個月收班傻仔戰鬥園$600日日賺! 收人幾千一堂教人輸錢黃綠真經經常一日叫傻仔斬幾次輸L死班傻仔! 總之大家小心條死監躉叫雞皇輸到周街街數騙子

佢當你係乜就好難講,不過肯定佢時常想知你去咗邊。建議你話比佢聽你需要私人空間,及尊重你嘅私穩。唔係樣樣嘢一方面講得啱就要做。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-5-3 02:10 PM 發表

咁屎忽鬼呢?
或者搞屎棍?

試下冇壞

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]