• 瀏覽: 26,045
  • 回覆: 181
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 一點兩點 於 2021-4-30 09:50 AM 發表

我知我好黑心…真係唔洗比奶奶煩住真係好開心…

奶奶同老爺住映灣園悅濤軒11座,尋晚聽到話封都諗緊會唔會影響到佢哋,點知老公返到屋企好愁咁話老爺奶奶要隔離檢疫21日,原本應該尋晚就走,但係唔想半夜三更執行李,所以會係今朝七點前走去竹篙灣隔離……

我老公同啲兄弟姊妹當然有啲煩,因為怕老爺奶奶住唔慣隔離營,又驚會中招肺炎……其實我都好驚佢哋中招,始終年紀大,中咗真係好易出事 ...
希望下個輪到你啦,咁又可撇開奶奶21日

熱賣及精選
你不如望你奶奶入咗去打橫抬番出來咁未成世唔使見。

引用:
原帖由 Cadrian 於 2021-4-30 11:07 AM 發表

唔好咁黑心啦,話晒都係你老公父母
老爺奶奶住緊間屋,轉比孫仔名,又點睇

引用:
原帖由 Aquarius-ice 於 2021-4-30 12:18 PM 發表

媽媽你太年輕了,家下有手機,又有 FACETIME……
你想多啦竹篙灣信號超差!

引用:
原帖由 一點兩點 於 2021-4-30 09:50 AM 發表

奶奶同老爺住映灣園悅濤軒11座,尋晚聽到話封都諗緊會唔會影響到佢哋,點知老公返到屋企好愁咁話老爺奶奶要隔離檢疫21日,原本應該尋晚就走,但係唔想半夜三更執行李,所以會係今朝七點前走去竹篙灣隔離……

我老公同啲兄弟姊妹當然有啲煩,因為怕老爺奶奶住唔慣隔離營,又驚會中招肺炎……其實我都好驚佢哋中招,始終年紀大,中咗真係好易出事 ...
99做鬼唔會放過你條畜牲

佢地中左瓜埋你重開心

引用:

佢個仔娶着你啲黑心賤婦真折墮。你幾時仆街死?

引用:

唉,香港教育真係崩潰,失敗,禮義廉恥通通都冇教,怪獸家長的毒果,現眼報啦,烏呼哀載

聽到好juicy 嘅故事

引用:
原帖由 Flora142 於 2021-4-30 10:11 AM 發表

我會擔心佢放監出嚟之後會仲煩
呢個係最嚴重嘅問題😃

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-4-30 10:34 AM 發表

你住印度,
你奶奶仲開心
哈哈哈哈哈哈哈
把我瞌睡笑醒啦

引用:
原帖由 果個宇宙的主題 於 2021-5-2 04:14 PM 發表

你千祈吾好生仔啊
樓主可能系不會下蛋的雞

最毒xx心

引用:
原帖由 Sureok 於 2021-4-30 04:02 PM 發表

印度仲勁,幾億人染病。
印度人口超過十三億,有可能超過十億已經中招。
真恐怖。

提示:支持鍵盤翻頁左 右