• 瀏覽: 26,034
  • 回覆: 181
  • 追帖: 2
點解你講野咁似麻甩佬既。

熱賣及精選
公起

平常心啦

引用:
原帖由 一點兩點 於 2021-4-30 09:50 AM 發表

我知我好黑心…真係唔洗比奶奶煩住真係好開心…

奶奶同老爺住映灣園悅濤軒11座,尋晚聽到話封都諗緊會唔會影響到佢哋,點知老公返到屋企好愁咁話老爺奶奶要隔離檢疫21日,原本應該尋晚就走,但係唔想半夜三更執行李,所以會係今朝七點前走去竹篙灣隔離……

我老公同啲兄弟姊妹當然有啲煩,因為怕老爺奶奶住唔慣隔離營,又驚會中招肺炎……其實我都好驚佢哋中招,始終年紀大,中咗真係好易出事 ...
你明顯想他們中蕉啦!你真是好新抱.好妻子呢

引用:
原帖由 勞斯動眾 於 2021-4-30 10:06 AM 發表

我明呀……如係係我外母,我唔止會開心,仲會開香檳!!
要唔要幫手打柒你外母?

他朝君體也相同

你D仔女比佢臭,冇一齊中招咩?

引用:
原帖由 一點兩點 於 2021-4-30 09:50 AM 發表

奶奶同老爺住映灣園悅濤軒11座,尋晚聽到話封都諗緊會唔會影響到佢哋,點知老公返到屋企好愁咁話老爺奶奶要隔離檢疫21日,原本應該尋晚就走,但係唔想半夜三更執行李,所以會係今朝七點前走去竹篙灣隔離……

我老公同啲兄弟姊妹當然有啲煩,因為怕老爺奶奶住唔慣隔離營,又驚會中招肺炎……其實我都好驚佢哋中招,始終年紀大,中咗真係好易出事 ...
最好以後都唔駛見到,係未越諗越爽呢

黑心貼搏被人插

引用:
原帖由 laws168168 於 2021-4-30 06:45 PM 發表

你奶奶報串你來過映灣園探佢,幾時幾點,
那你都會被捕擄,四目相對21日架。
放心,分開隔離,唔使四目相對。

引用:

你千祈吾好生仔啊

始終唔係自己老母,感覺係差d架啦

引用:

唔同住, 都要對住兩老? 你真係好黑心.

引用:
原帖由 Lateefah 於 2021-4-30 10:55 AM 發表

65 歲以上唔建議打,唔好再聽香港政府亂講
不過唔知樓主老爺同奶奶幾多歲
誠哥90幾都打啦!

我明呀……如係係我外母中招,我唔止會開心,仲會開香檳!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]